Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До язовир Калин в събота

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До язовир Калин в събота

Здравейте,

Имам една идея в главата и май това е точното място да разбера дали е осъществима.
    Може ли по това време на годината да се качи кола до язовир Калин в Рила?

Признавам, нищо не разбирам от off road, аз съм планинарче - качвам се пеша до всякакви места. Сега обаче организирам уикенд за група мои колеги, които предимно си седят по бюрата по цял ден. Искам да им покажа красотите на Рила и единствения начин е да ги закарам до там. Ще сме група от 15 човека, и сме планирали да се teambuild-ваме (няма такава дума!) в събота на 31.03.

Има ли луди, които биха се навили да ни качат с някакво чудо на техниката до Калина (срещу заплащане, разбира се)?

Предварително благодаря за всякаква информация по темата.

Поздрави и черпя всички със зимна Мусала от миналата седмица

От: До язовир Калин в събота

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=1816 Заповядай...добре дошъл !
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

В този сняг с колесна техника нямате шанс според мен. Помислете за Ратрак!
      RB Patrol Team

Коментар

Дори и да се качите догоре ПЕША, няма нищо да видите, ни Калин, ни Калинка..
        Всичко е под дебела снежна покривка. Красотата на това място ще се разкрие най-рано след 2 месеца.

Коментар

+1 От края на юни до средата на август е най-добре. След това горе времето е бързо променливо и непредвидимо, все пак са 2500 м.без малко.
          Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Категорично не. Единственият що-годе безопасен достъп до върха е пеша през Седемте езера-Харамията-Зелени рид-Раздела-Иван Вазов. Безопасно е и от Дупница да се качи цялото Калинско било, но при хубав сняг отнема поне 10 часа, а в момента е невъзможен робски труд. По пътя няма подслон и е крайно рисковано.
            www.offnews.bg

Коментар

Здравей и добре дошъл във форума, аз съм от Дупница и този маршрут ми е добре известен и ти казвам че не е вазможно поне поне до средата на юЛи да се качите с лека кола. За лятото сте добре дошли ще ви хареса.
              0898532785-КИКО

Коментар

Благодаря на всички за информацията! Не очаквах толкова много хора да отделят от времето си, за да съдействат на непознат "младши участник".
                Със сигурност няма да си правим експерименти и няма да поемаме излишни рискове. Аз съм стигала до това място пеша през 7-те езера и Иван Вазов, както препоръчва Владимир, но спътниците ми този път не са ходещи хора, затова търсех друг вариант.
                Още веднъж ви благодаря за инфото!

Поздрави

Коментар

Успех, на лято.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Musala 3.2012 076.jpg
Прегледи:1
Размер:117.1 КБ
ID:5359678Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Musala 3.2012 094.jpg
Размер:135.7 КБ
ID:5359679Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Musala 3.2012 116.jpg
Размер:105.9 КБ
ID:5359680
                    Нещо не ми се получи първия път ... ама сега наистина снежни поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X