Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С ограничен бюджет - накъде ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: С ограничен бюджет - накъде ?

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
    Благоверната, ако знае какви мисли ми минават като чета на Венци темите, ще ме застреля да не се мъча...
    Мани,мани!....От няколко часа мислено подреждам багаж.Даже си преставям ако се наложи да се зареже "кошницата" в Карачи(примерно) какво ще си взема и как ли ще го мъкна

Коментар

Как седи въпроса документално със зарязаната "кошница" ?

Продал, дарил ?

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
        Как седи въпроса документално със зарязаната "кошница" ?

Продал, дарил ?
        Плана е готов в главата ми ... Мерцедес 123ка 300Д от Англия (има един тук във Виена се продаваше , демек няма да се дават пари да се докарва от там).
        Гуми , части и други такива са без пари почти!
        Багаж , колкото толкова.
        А за автомобила , знам как ще стане, влизаш в някой град, спираш го до някое полицейско (или близо) , теглиш му клечката ... да обгори едно хубаво и си заминаваш .... хем ще щипнеш документите ,че е бракуван
        Това всичко теория , и майтап! Идеята обаче ти я бива!
        Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
        Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
        Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Ей пироман!!
          Недей да подстрекаваш колегите ....
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
            ...Продал, дарил ?
            И двете става!Винаги ще се намери на кого да я подариш Важното е да стане легално и на излизане от страната да представиш документ на митничарите.

Коментар

Радва ме темата. Те така си и стават нещата.
              Много много недейте да го мислите.
              Тръгвате неколко коли, да може да се прекачвате, па докъде стигнете....
              А спомените си остават!
              Като реши човек нещо, требва да го направи, че нема много време за отлагане.
              0889 38 43 67 Милен

Коментар

Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнение
                ...Много много недейте да го мислите...Като реши човек нещо, требва да го направи, че нема много време за отлагане.
                Айде още един подстрекател!

Коментар

Два уточняващи въпроса: Сам ли си и ограничение във времето имаш ли? Друго не може да те спре - може с трошка, може с колело, може и пеша и на стоп....
                  Един от най-добрите варианти за яко пътуване според мен е транс-сибирската железница. Спането и транспорта са 2 в 1 и във финансов план включително. Разбира се нямам предвид комерс екскурзия в луксозен вагон и програма с екскурзовод, а си взимаш месечна/годишна карта за руското БДЖ и тръгваш по линията по собствен план. И колкото искаш пътуваш, колкото искаш се мотаеш... Пътувал съм до Кавказ и обратно с влак (3 дни в посока) истински кеф, ако нямах график пътуването ми щеше да е поне 6 дни в посока...
                  До Байкал и обратно може да стане за месец или малко повече с обиколки и гледане. До Владивосток - месец на там и после или самолет или още месец... Или си купуваш ебаси Тойотата от Япония и караш на обратно

П.С. Яро, някаква нотка сарказъм ли прозира от коментара ти или ми се е сторило
                  Technical Rescue Direct - life lies in courage
                  http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Сашо, Венци с Русия трудно ще го грабнеш...

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
                    ... П.С. Яро, някаква нотка сарказъм ли прозира от коментара ти или ми се е сторило
                    Шегувам се, разбира се, макар "понякога" ми се иска да имам неговото време...

Коментар

Така и така бях обвинен (до някъде справедливо) за подстрекател , та да продължа.

Какво ще кажете за :
                      Лондон - Банкок - Ханой - Сайгон - Тайван - Сидни - Банкок - Лондон
                      За цената - 2367 лв по днешен курс

http://www.roundtheworldflights.com/...-Thailand.aspx

Изобщо този сайт от както ми попадна вчера сън не ме хваща

Коментар

Чета и не вярвам на ушите си! Няма начин да няма уловка.В крайна сметка ще излезне поне двойно,което е пак евтино....и като прибавиш дневните, се отдалечаваш доста от бюджет 5К.И най-вероятно това е цена без таксите.БГ-Индия-БГ ми се струва реално постижимо за 5К.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X