Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нова Зеландия 12.2011 - 01.2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нова Зеландия 12.2011 - 01.2012

Планираме един трип из Нова Зеландия. Планирахме го за миналата нова година, но пропадна.
    Тази година, обаче, ако котка не мине път, се надяваме да се реализира.
    Пътуването ще е за около 3 седмици, през които трябва да разгледаме и двата острова. Дати - грубо от средата на декември 2011 до около 10ти януари 2012 (самолетните билети не са купени все още, но се работи).
    Пътуването най- вероятно ще се осъществи с мини кемпърче 4х4, но и това не е фиксирано все още.

Давайте съвети, линкове и въобще каквото смятате, че ще бъде полезно.
    Трябва да се преборя спешно и с инсталацията на карта за мапсорса, ама и за това ще ми трябва помощ.

ПП Димо - с тия разделени пътеписи, на общи и мотористки, направо ме побърква всеки път...
    Зима иде

От: Нова Зеландия 12.2011 - 01.2012

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
    Планираме един трип из Нова Зеландия. Планирахме го за миналата нова година, но пропадна.
    Тази година, обаче, ако котка не мине път, се надяваме да се реализира.
    Внимавайте на границата с храни и лекарства,че са много чувствителни на тази тема, но вероятно знаеш това вече. На южния остров (повече скалист) е сравнително хладно и през лятото (тяхното). Говорят малко странен английски,но се разбира. Интересна страна. Успех!
    П.П. м/у другото аз бях се абонирал за твоята тема за Паджеро 3.2. Имам го вече. Наистина е голям кеф това возило. Не си взех powerbox - с фабричните настройки на двигателя съм - стигат ми за поставените цели. Нямам все още защита от Asfir,но и на нея ще и дойде времето.
    Последно редактирано от Борислав Бонев; 04-10-11, 14:13. Причина: допълнение
    Б. Бонев
    0осем88две6шест71три

Коментар

Здравейте
      На съпругата ми леля и и едната и братовчетка живеят там от близо 10 год.Лелята в момента е тук върна се за една година по нейни работи в България и се видяхме за малко но както и преди беше летяла 24 часа от Сидни до Атина през Дубай.Ако нещо те интересува мога да попитам когато я видя.Според нейните думи е голяма красота и хората живеят спокойно и добре но нещо икономиката е дръпнала назад от както имаше земетресение на южния остров.На истина на границата трябва да се внимава МНОГО предния път като се прибираше натам в чантата и останало едно пакетче чай от мащерка(неумишлено) и я бяха глобили на сума равна на около 10 000 лв.По едно време sms-те на Мтел не пристигаха и ни бяха казали,че не са подновили някъкъв договор или нещо такова сега не знам как е.
      ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

И, да - пропуснах,за полета. Аз летях през Франкфурт - Сингапур с Луфтханза. Не е лош вариант,добро обслужване и храна (важно е,щото е множко полетното време). Оглеждайте добре возилото,че не им е много нов автопарка ( излиза скъп вноса поради отдалечеността - високи цени). Тя , икономиката им не е била и на високо ниво , особено след рестриктивните мерки на Австралия спрямо Нова Зеландия - преди 2000 ната год. бяха много по-обвързани икономически и политически.
        Б. Бонев
        0осем88две6шест71три

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение

ПП Димо - с тия разделени пътеписи, на общи и мотористки, направо ме побърква всеки път...
          Ne varietatem timeamus !
          Има време до пътепис. Засега си уцелил раздела
          Пожелавам успешно приключение. Да идете и да се върнете здрави, щастливи и пълни с настроение !

П.П.
          1. И на мен ми е трудно да те подреждам. То не беше с жипки, с ендура, с пистарки... сега кемпер ...
          Един раздел "Пътешествията на Хуко и Гергана ?" ок ли ще е?
          2. Ако искаш кажи на моторджиите, че искаш да им затриеш раздела. Ама ти им кажи
          ______2
          Е = MZ

Коментар

Първоначално публикуван от Димо Преглед на мнение
            Ne varietatem timeamus !
            Има време до пътепис. Засега си уцелил раздела
            Пожелавам успешно приключение. Да идете и да се върнете здрави, щастливи и пълни с настроение !

П.П.
            1. И на мен ми е трудно да те подреждам. То не беше с жипки, с ендура, с пистарки... сега кемпер ...
            Един раздел "Пътешествията на Хуко и Гергана ?" ок ли ще е?
            2. Ако искаш кажи на моторджиите, че искаш да им затриеш раздела. Ама ти им кажи
            Винаги съм се възхищавал на това, че виждаш нещата в черно и бяло .
            Мерси за пожеланията.

ПП Ne varietatem timeamus ! - не бъркай разнообразието и "сектанството"
            Зима иде

Коментар

Хех...
              Ти имаш опцията да ги промениш (нещата) !

П.П.
              Товааа... за черното, за бялото, сектанствотоо... не го разбрах. Извинявай
              ______2
              Е = MZ

Коментар

Разясненията ще ги оставя за някоя от идните "на кръчма в сряда", 'щото темата ще стане страшна боза иначе.
                Зима иде

Коментар

Този трип отпада по ред причини...

Благодаря на колегите за полезната информация, надявам се скоро отново да ми стане нужна.
                  Зима иде

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X