Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Места за нощуване в Ловеч и Тетевен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Места за нощуване в Ловеч и Тетевен

С едни наши приятели реших ме да си направим една разходка по време на тези(22,23,24,25.ІХ) почивни дни и сме си избрали следният маршрут:
    В. Търново - Ловеч - Плевен - Тетевен - Троян - Габрово
    По план се очертават две нощувки и сме планирали това да е в Ловеч и Тетевен.
    Та идеята ми е ако не Ви затруднявам да дадете координати на някое проверено място, е и да не е много скъпичко, че бюджета все е ограничен, да положим морни тела.
    Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
    Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

От: Места за нощуване в Ловеч и Тетевен

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
    С едни наши приятели реших ме да си направим една разходка по време на тези(22,23,24,25.ІХ) почивни дни и сме си избрали следният маршрут:
    В. Търново - Ловеч - Плевен - Тетевен - Троян - Габрово
    По план се очертават две нощувки и сме планирали това да е в Ловеч и Тетевен.
    Та идеята ми е ако не Ви затруднявам да дадете координати на някое проверено място, е и да не е много скъпичко, че бюджета все е ограничен, да положим морни тела.
    Пробвай това- не е скъпо и ми хареса. Не е в Тетевен, но не е далеко - 12 км. от центъра на Тетевен, а и Рибарица не е лошаTeteven , 12km from center (Тетевен)

Coordinates: 42°50'40"N 24°21'29"E
    Б. Бонев
    0осем88две6шест71три

Коментар

От: Места за нощуване в Ловеч и Тетевен

За Ловеч погледни този: http://www.hotel-oazis.net/index.php...mid=27&lang=bg
      понякога ходим там да хапваме и пийваме, кухнята беше доста добре но не съм ходил скоро и не давам гаранции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X