Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предстои ми Рим през ноември!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предстои ми Рим през ноември!

Здравейте, искам да попитам за Рим! Планувам 5 дни във вечния град,средата на ноември месец. Поизчетох какво трябва да се види,но ме интересува как стой въпроса с транспорта там и кое е най добре да се ползва като такъв?Също така от летище Фуимичино с какво да се придвижим до хотела-влак ,рейс или нещо друго.Ще съм благодарен за всякакви съвети и напътствия!
    0899278323-0877500798

От: Предстои ми Рим през ноември!

Колеги,никой ли няма да се включи???
    0899278323-0877500798

Коментар

Сега ако кажеш и къде е хотела цена няма да има.
      Иначе от летището влак (на всеки 30мин) до центъра (Termini) и после с метро или автобус. Ако стачкуват (което честичко се случва) има организрани автобуси на цената на влака. Ако хотела ти е около гарата голяма част от забележителностите ше са ти на пешеходна дистанция. 5 дни са много и малко за Рим, но все пак зависи какво искаш да видиш. Препоръчвам да се ограничите в центъра и Ватикана за да ви стигне времето. Града е туристическа атракция така, че не вярвам да не ви хареса

Коментар

Мерси, колега. Хотела не е в центъра, но не е и далеч. Мен ме интересуваше главно от летището до градът как стой въпроса. С какво е най-добре,бързо и евтино. Мерси, все пак е някаква информация!
        0899278323-0877500798

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X