Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ако може помогнете със съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ако може помогнете

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    За различни неща говорим, ама нейсе.

А черните пътища минават през местности. А те си имат имена. Ако се реши да ни глобяват по буквата на закона-ще напишат "В местността "Ебемлия" Иван от Етрополе дал мотора на малолетен да се учи да кара". Или каквото там трябва.

Преди месец пожарникарите ми написаха акт заради неспазване на техните правила, а бях на моята си нива. И всичко си беше описано до последната подробност. Така, че има възможност, дано не се стига до там.
    На село си караме бъгитата в една глинена кариера, и си мислим, че сме изрядни. Не сме, и то няколко пъти, но засега няма проблеми, дани и за в бъдеще да няма.

Това което го пиша е само една суха теория. И надали някога ще се приложи, но искам да обясня, че след като сме извън асфалта не сме царе. И там сме под ударите на законите, но добре, че няма кой да се заяде за буквата...
    Съгласен по принцип но......

п.с А че не сме царе спор няма.
    Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 18-08-11, 22:22.
    Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

От: Ако може помогнете

Първоначално публикуван от DFormation Преглед на мнение
      Имам Suzuki Rm 250. На 15 години съм и искам да ида при приятел в село Бъдеще....защото не искам да ме хващат полицаите...
      Мисля си, че това е сериозен форум.

Коментар

От: Ако може помогнете със съвет

Сериозен я. Ама младежа със сигурност няма да слуша нравоучение. И аз съм правил такива упражнения. Най-добре го е рекъл drukman. Да се обади на повече хора и да не тръгва сам през гората, че не е шега.
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Хора! Съвсем се вманиячихте бе! Има едно понятие /не ми е много ясно и на мен/ - републиканска пътна мрежа. В него е ключето. За там важат повечето от изискванията на ЗДП. Моята прекичка например не е част нея. Как се разбира обаче дали или - не знам. А разбрах че не е РПМ пряката , когато жената излизайки от къщи и бидейки дясностояща на кръстовището се оказа виновна по ПТП щото излизала от нищото....
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
            Хора! Съвсем се вманиячихте бе! Има едно понятие /не ми е много ясно и на мен/ - републиканска пътна мрежа. В него е ключето. За там важат повечето от изискванията на ЗДП. Моята прекичка например не е част нея. Как се разбира обаче дали или - не знам. А разбрах че не е РПМ пряката , когато жената излизайки от къщи и бидейки дясностояща на кръстовището се оказа виновна по ПТП щото излизала от нищото....
            Е не е от нищото, а от крайпътен имот.
            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
            X