Здравейте! Ще се наложи да пренощувам някъде по този участък и не можах да намеря нещо привлекателно в нета
- семеен хотел или нещо подобно. Тъй като ще е за една нощ и рано на следващия ден ще се продължава на запад е желателно да не е повече от 10 - 15 км. встрани от пътя. Не държа на лукс, ама и да не е "хижа с 10 легла в помещение"
. Благодаря на всички отзовали се!
ПП не знам дали тук трябва да е тази тема - ако не е за този раздел,моля модераторите да я преместят.
- семеен хотел или нещо подобно. Тъй като ще е за една нощ и рано на следващия ден ще се продължава на запад е желателно да не е повече от 10 - 15 км. встрани от пътя. Не държа на лукс, ама и да не е "хижа с 10 легла в помещение"
. Благодаря на всички отзовали се! ПП не знам дали тук трябва да е тази тема - ако не е за този раздел,моля модераторите да я преместят.
. Няма нищо свестно след Сливница
. В Драгоман ме съветваха да проверя в *другата махала* или в центъра,но - никъде нищо
. Трябваше да се върна в Сливница( не,че е далеко,де
) Тези хотелчета около пътя или ги няма,или нямат никаква реклама,видна от главния път. Не проверих Жарковата къща,за което съжелявам,въпреки,че благодарение на колега от форума(пак никакви табели или информация за нея по пътя) открих селото в което е. Съвета ми към колегите,решили да пренощуват в западния край на Бг - направете го преди Сливница!
Коментар