Предстои пътуване от Царево до Кърдждали. Мисля да минем по пътя през Средец - Елхово - Тополовград за по пряко,пък и ГПС-а го препоръчва :-), вместо по магистралата през Бургас към Пловдив. Та въпроса е - става ли за минаване от там или да караме по царския път.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Царево - Средец - Елхово - Кърджали
Свий
X
-
От: Царево - Средец - Елхово - Кърджали
В офроуд форум да питаш дали пътя става за каране е нож с две остриета
Пътя е с много дупки, иначе природата е много по-хубава има и красиви места за почивка. Аз винаги си минавам по царския, този през Тополовград не бих ти го препоръчал особенно ако си с кола , за джипа няма толкова значение той и на магистралата тръска
Приятен път!088455338две
"Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
Джамбазов 2010г..
-
Брях... Надявах се да кажете: пътя е супер, няма никакви проблеми а то какво стана... Та сега вече ме зачудихте откъде да минавам. Абе както казвате много дупки какво са много дупки. Примерно по Петрохан също има доста ама се минава все пак.
Коментар
-
Никак не е супер. Не казвате за Царево-Средец, но предполагам говорите за директния път? Не съм минавал оттам, но като знам пътищата в района... нищо хубаво не се очаква.
Средец-Елхово пътя в момента е в ремонт, ама от тоя ремонт, дето изрязват едно парче от пътя и си тръгват, па след ден-два току-виж дошли да го асфалтират. Освен това, пътя е нагънат като еднодоларова банкнота, определено поднася неприятни изненади. Около Елхово пък е грозна картинка... След Елхово - не знам как е. Но дотам поне, надали ще имате време да се радвате на природата.
Аз препоръчвам Царево-Бургас-Карнобат(магистралата)-Нова загора-Хасково-Кърджали. Минавал съм отдавна оттам, и беше добре, а и по принцип се поддържа пътя в тази част.
П.С. Да допълня - то дупките не са най-големия проблем. Последното, което ме изуми по тоя път, е между Средец и Дебелт, в посока Бургас, както си карам със 90-100 по чисто нов асфалт, в един момент новия асфалт свършва, и започва стар, но пак добър. Само дето новия е с 4-5 см по-висок от стария, и се получава едно много изненадващо "летене". В обраната посока пак го има тоя "ефект", но е май по-малък. Та така - проблема е в "изненадите", не толкова в дупките... Винаги съм с едно наум по този път. Не мисля, че става за "разходка". Само ако наистина се налага...Вярата в конспирации е опростяване, което ни помага да обясняваме всичко.
Коментар
-
По миналогодишните ми спомени пътят беше почти без дупки в участъка Кърджали - Хасково- Тополовград- Средец - Бургас. Лично мен ме поизнерви обаче самата геометрия на трасето, къси прави участъци, доста завои и изкачвания/спускания. Като време не е по-къс от царския път но е далеч по-ненатоваренот към движение.-Гогия, обичаш ли домати?
-Да ги ям да, просто така не.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар