Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сан Диего до Аляска
Свий
X
-
От: Сан Диего до Аляска
Оплачи се на модератор за снимките,аз каквото мога правя,кликам и каквото излезе,модератора да се оправя,аз съм в морето и с тоя обхват не мога да се обхвана.
Барман нямаме,изниза се като костилка из дупенце,сипваме си сами и си спомняме за нашия ма ще ми падне той.В цяла Аляска само Канадско уиски имаше,наложи се да се кълна в Принц Рупърт на канадските гранични,че умрем за канадско уиски и сме си го купували в Аляска,тоз Американски бъркоч не го пием.Не ми повярваха за бьркоча,на другото клъвнаха.
Снимките явно като се пребера,от тука зор,ти го кликаш пък то виж какво излиза.
Ще има май една през Атлантика,барманче ни трябва,излъжи нещо жена си и те чакаме.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнениеМного сте се разглезили.... Нали не се мислиш за вечно млад и ... безсмъртен
ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
БоЖо си хвана птиченце......
Зад завоя вече както казах е сравнително без значение какво е времето,трафика обаче и течения/камъни/дървета не е за пренебрегване освен ако не плуваш добре в студена вода и мечки не те плашат еле ако си гол.
TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеТакива капитанствате ли, или не е по ваш'та част?
TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от evelinster Преглед на мнениеСнимките, поне при мен ги няма.
Е това е кофти,от пада ми излизат,от компа се виждат като прикачени,идея нямам защо така.
Ако не ги виждате то това са ми 2 часа за нищо......спирам,че аз толкова време нямам.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеАко не ги виждате то това са ми 2 часа за нищо......спирам,че аз толкова време нямам.
Виждат се като прикачени, като цъкнеш на тях. Модераторите на раздела ще ги оправят. Ти продължавай без да ти дреме!Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар