Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първата ми Яхта

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Първата ми Яхта

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
    Лодката изглежда много добре!

Платната и такелажа в какво състояние са?
    Платната са от 2011 година и наистина изглеждат като нови , такелажа също е ок , нищо поне засега не и е за смяна върви та дрънка. Дано по-дълго време ми служи.

Коментар

ХАХАХАХА, и аз се стреснах първоначално , но се успокоих че наскоро мипприключи ревизията -успешно

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        Честито!
        Мерси

Коментар

Много е красива. Пожелавам ви много и безаварийни пътешествия по морета и океани.
          LR Discovery I 300 TDI

Коментар

Честито, да си я ползваш със здраве!
            0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Честито!
              Познавам едно момче, което работеше като скипер за тази Чешка агенция. Тяхните лодки се подържат много добре. Начало на година ми казаха за продажба на ESTELA и още две лодки от съща агенция.
              Пожелявам ти много приятних моменти.
              Three witches watch three Swatch watches.
              Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Честито! Е-е-х, мечти-и-и!!!
                Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от apavlov Преглед на мнение
                  Много е красива. Пожелавам ви много и безаварийни пътешествия по морета и океани.
                  Мерси Насо

Коментар

Първоначално публикуван от sergej Преглед на мнение
                    Честито!
                    Познавам едно момче, което работеше като скипер за тази Чешка агенция. Тяхните лодки се подържат много добре. Начало на година ми казаха за продажба на ESTELA и още две лодки от съща агенция.
                    Пожелявам ти много приятних моменти.
                    Да така е продаваха още две лодки , но малко по-големи и по скъпички , аз имах определен бюджет, но мисля че взех правилното нещо. Със сигурност по правилното от Бавария 34.
                    А между другото вече не се казва Естела а Nauta Ponticus
                    Мерси за пожеланията

Коментар

Честито и от мен!

Би ли разказал по-подробно за регистрацията под холандски флаг и по-специално, дали ти издадоха радио-лиценз или и ти си караш без лиценз?
                      There's someone in my head but it's not me...

Коментар

Браво, да си я ползваш със здраве ! Попътен вятър и безаварийно плаване ! А за Средиземно море си абсолютно прав - просто е несъпоставимо с българския гьол. В Гърция можеш да си ориентираш към Йонийско море - Лефкада, Итаки, Кефалоня, Занте. Имам приятел с яхта там, мога да те свържа с него да ти разкаже детайли за безплатно акостиране, зареждане с вода и т.н. Изключително атрактивен и красив район и най вече преобладаващо спокоен като метеорологични условия. Многобройни удобни пристанища и чаровни заливчета..... Успех !

Коментар

Първоначално публикуван от Zeehond Преглед на мнение
                          Честито и от мен!

Би ли разказал по-подробно за регистрацията под холандски флаг и по-специално, дали ти издадоха радио-лиценз или и ти си караш без лиценз?
                          Благодаря, не знам за радио лиценз , свързах се с една фирма там , която извършва тази услуга, процедурата е е много лесна попълваш данни на лодката по документи, кето дължина, широчина, газене, височина с мачтата , за радиото данни ,фирмата си предоставя адреса за регистрация на лодката , плащаш и след няма 10 дена си готов, изпратиха ми документа по пощата . Обновяваш си регистрацията през две години . Аз ползвах тази фирма http://www.dutch-flag-registration.c...ut-astra-mare/ , но има и други . За моите мога да кажа че момчето действа бързо и експедитивно.
                          Мерси за пожеланията

Коментар

Първоначално публикуван от steiner68 Преглед на мнение
                            Браво, да си я ползваш със здраве ! Попътен вятър и безаварийно плаване ! А за Средиземно море си абсолютно прав - просто е несъпоставимо с българския гьол. В Гърция можеш да си ориентираш към Йонийско море - Лефкада, Итаки, Кефалоня, Занте. Имам приятел с яхта там, мога да те свържа с него да ти разкаже детайли за безплатно акостиране, зареждане с вода и т.н. Изключително атрактивен и красив район и най вече преобладаващо спокоен като метеорологични условия. Многобройни удобни пристанища и чаровни заливчета..... Успех !
                            Благодаря много за пожеланията , ще имам предвид предложението, не се учудвай ако те потърся за още инфо

Коментар

Благодаря за инфото. Аз също се регистрирах под холандски флаг, та затова питам, но явно и на теб не са ти издали радио лиценз. Ако искаш, можеш да споделиш опита си в ето тази тема:

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=175609

Много безаварийни проплавани мили под холандски флаг ти пожелавам.
                              There's someone in my head but it's not me...

Коментар

Първоначално публикуван от Zeehond Преглед на мнение
                                Благодаря за инфото. Аз също се регистрирах под холандски флаг, та затова питам, но явно и на теб не са ти издали радио лиценз. Ако искаш, можеш да споделиш опита си в ето тази тема:

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=175609

Много безаварийни проплавани мили под холандски флаг ти пожелавам.
                                Благодаря ти, виждам че обновяването през 2 години е на цена 50 евро, на мен ми искат 120 , така че може да се въползвам от твоя посредник след този период
                                за раадиолиценза не съм и питал/ просто защото не знаех че има такъв/ надявам се да не е задължителен. Аз имам адрес в Холандия така че мисля че няма да е проблем да се извади такъв лиценз
                                А твойта лодка каква е? Къде я държиш?
                                Ще се радвам ако някой ми препоръча марина в северна Гърция, но може би трябва да пусна друга тема по въпроса
                                Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X