Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Две "почти" еднакви регати

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Две "почти" еднакви регати

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
    Има хора на, които не им става лошо. Много пъти сме ползвали каски /евтини каски за колоездене/ за да не потрошим главите като друса. Редовно виждаме как матрака подскача по метър нагоре... Аз до сега не съм повръщал /имам 6 цифрено число навъртени морски мили на малки ветроходни лодки/. Не е нещо, което го научаваш- просто или ти става лошо или не.
    В неопрена не е добра идея- имаш 2 литра вода на ден /ако си късметлия/. Тия 2 литра включват и къпането...
    Абе то по принцип и на мен не ми става лошо, но не мога да си представя да устискам толкова време в условията на щорм..?!! Сигурен съм, че ще се обърна с хастара на вънка... Пускайте още клипове - много се кефя! Това са истинските морски вълци - онова с големите дизели и каютите с махагон и слонова кост е пълен та*ак! Много се изкефих на първия клип - как си пее откаченото к*пеле докато яхтата почти се е превърнала в подводница, или по-скоро в торпедо, задвижвано от вятъра... Уау!!! Определено се искат та*аци за тая работа! Респект още веднъж! Това определено не е за всеки!!!

Коментар

Връщаме се от Хавай за Калифорния. Духа към 30 и нещо възла вятър, 4 метра вълна. Ние сме на една лека спортна лодка. Аз карам, другия дреме вързан. Виждам гребен, който няма да го прескочим. Викам му на дремещия "внимавай, дръж се". Пълним кокпита, аз съм до колене във вода, дремещия-до кръста. "Това е като шибан воден парк! И има хора доброволно пари дават за водни паркове!" Намести се пак и заспа преди да се е оттекла водата...
      Миналата година през Пасифика- аз карам, ония двамцата решават да белят картофи. Ама искали да ги белят в кокпита. Като ги питах защо, отговора беше "ами няма да се занимаваме да ги мием и да хвърляме обелките". Само дето половината картофи и те заминаха. Трудно се гони кръгъл мокър картоф...
      Всякакви шемети има.
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от Денислав Димитров Преглед на мнение
        А за какво са червените и зелените копчета до геврека?
        Кажете де знам че знаете особено братята. Даже не мога да го потърся в гугъл

Коментар

На лодка съм и се зверя през телефона. Никъде червенки и зеленко копчалъци не видях. Я кажи на кой клип си ги гледал.
          Ако е на спортна лодка- хидравликата на местенето на кила.

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
            На лодка съм и се зверя през телефона. Никъде червенки и зеленко копчалъци не видях. Я кажи на кой клип си ги гледал.
            Ако е на спортна лодка- хидравликата на местенето на кила.
            на клипа за Макси, Уоли Индио

Коментар

Хидравлика на ахтерщага, лебедки... Не мога да ги видя точно, ама най-горе има едни черни щракалки- те може да изключват копчетата на палубата на лебедките и да прехвърлят на конзолата на щурвала. Като си сам на щурвала да ти е лесничко да бъзикаш чаршафите.

Коментар

Зелено/червено е дясно/ляво,картинг кил може да е или как каза брата лебедките.

И аз съм на лодка ма ми слаб нета,не е като брата на островче
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Абе десетина копчета са с 2 черни шалтера горе. Няма да е само хидравлика на кил. Аз залагам на лебедки.

Коментар

Леко извън темата:
                    Елън Маккартър запали бордовият дизел като извънбордов, с въже. Беше се скапал стартера, а лодката се наводняваше след сблъсък с контейнер мисля. Та мацката нави въжето на шайбата на коляновия вал, проби дупка в корпуса и го върза на края на гика. После го лашна и леко по вятъра пусна. Запали..... докато беше до колене във вода насред океана. На награждаването, победителят я дръпна да застане до него и и даде купата си.
                    I get High by going Down

Коментар

Тия номера ги учат у Франция,в училището за самотници.

Има една книга,Кингшишьр,заслужава да се прочете.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X