Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Калифорния до Флорида

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Калифорния до Флорида

По яко е било от колкото си го представях, поне по заливите

Днеска направо изкъртих копчето за рефреш

Коментар

56 дни плаване с разпивките и само 300 снимки.Имам едно 4 месеца на почивки и около 2000 снимки,но ще ми хване седмица да ги кача и ме мьрзи
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Браво момчета , похождате си с лодките по света ...красота и свобода...
        Изплуват ми спомените от миналото когато се състезавахме със петерсони по Българското крайбрежие ...плаванията ми по гръцките острови ...турското крайбрежие ...всичко това беше преди повече от 15 години,от тогава 2-3 пъти съм се качвал на яхта...сега в чужбина ...друго хоби -ултралеки самолети ...
        Mitsubishi Delica Space Gear Exeed 2.8 auto, Super Select 4x4 96г Japan import

Коментар

Първоначално публикуван от IVO-AIR Преглед на мнение
          Изплуват ми спомените от миналото когато се състезавахме със петерсони по Българското крайбрежие ..
          Петерсони викаш..........ОСО ВАРНА,2 Петерсона имаха и на двата имам доста сьстезания + малко на Дефурите им.

Да не се познаваме случайно?
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Напълно възможно да се познаваме . Аз бях екипаж на Светлъо а петерсона беше "грахчето" който беше мисля на ОСО СОфия...2-3 години се състезавахме, после минах на един Картер с име BOJ , СЗ регистрация

Коментар

Тен Кю дюд за разходката!Чудесна беше!

Коментар

Гаранция се знаем,само дето не се сещам в момента.

А сьседната тема която до момента е в Аляска ммммммммм пак ми се ходи там,много имам да разглеждам,тия снимки ми обьркаха сьня.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Като стана дума за ОСО се сетих че периода 88-91г. участвах в състезанията в зона1 в клас Кадет и Оптимист.
                  Случайно да сме се състезавали?
                  Нашият клуб също имаше Петерсон(с него се състезаваха батковците). Ех спомени.....
                  П.П.-жалко че се разсипаха базите. С удоволствие бих завел децата да тренират.В региона ми май няма къде да ги заведа се повозим на ветроходна яхта. Жалко!
                  Последно редактирано от VESO4AR; 27-01-12, 22:15.

Коментар

88-89 кой беше шампиончето при Оптимист?

Жокер - 88 ако не се льжа бяхме с националния в Германия на Северно море.Републиканското беше в езерото на Варна,шампиончето имаше 7 пьрви,последна гонка западно време и брат му се бореше с Чочо за второто място,Чочо стартита между вехата и стартовия кораб,аз строших трета лодка за сезона.............Тогава имаше едни пичове които имаха леко приключение в едни трастики след обрьщане на един от Кадетите?????

Да не бьркам пак годините ма и да бьркам ще се сетиш кои са двамата близнаци от ОСО ВАРНА.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Прав си! Сещам се но бегло. Нашият клуб тогава участва с всички налични корита. На мен като най-малък ми бяха дали един стар дървен тутракан(двойно по-тежък от съвременните тогава лодки). Успях да влезна в десятката. След промените всичко се разпадна и на лодка не съм се качвал от юноша.
                      Разказите ви са страхотни! Като гледам местата които сте запечатали се размечтавам. С нетърпение чакам продължение.
                      Последно редактирано от VESO4AR; 28-01-12, 10:26.

Коментар

Аз в малко по късен етап съм карал , Другите лодки от Варна бяха Нунки и Алгол , Бургазлии с Мишо Копанов как ни дънеха по регатите само за това че хилти им даваше пари за платна ама и те майстори ,профисионален екипаж...лелее караха с едни такива "тенекиени" чаршафи,като правеха поворот в тъмното по звука ги познавахме ....годините да са биле 94-95-96 не помня точно...по късно с картера ходихме по турските брегове в егейско море...красота голяма , и време уцелихме през септември ....помня Дарданелите ги минахме от юг на север със силен попътен вятър което беше странно за там ,картера излизаше на глисаж .Дойчин даже не ми даде да се доближа до руля тогава,караше с една такава усмивка.Еййй какви години бяха ...с петерсона пък ходихме чак до Атина , изкъртихме се от каране в тая черупка , но невероятни спомени от тогава ...
                        Това лято като отидем в БГ се надявам да се качим на нещо плаващо...един сърф мисля да си закарам в БГ ,там поне топло и ще е удоволствие ,тук по англията ще умра от студ ако реша да карам

Коментар

Мнооого интересно. В първия момент помислих че е по суша (видях го като актуална тема в раздела за пътешествия), защото това ми е едно от желаните пътувания ( с мотор естествено , макар че съм го мислил в обратната посока, все тая). Но и така е супер интересно. Никога не съм пътувал с яхта, но явно е голям пропуск, който трябва да наваксам

Коментар

ЕЕЕЕХ спомени...............

А на мотор не се качвам,много опасно ми се вижда
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

аз с моторите приключих вече , карах тук в англия от 2002 до 2005 бях куриер по 10часа на ден...2 кавазакита счупих GT750 i Eliminator 400, последния беше хонда цб500 ,той най издържлив излезе ...сега мотора ми е скутер пиажо 50 със спортни аспух,бутало,цилиндър,кърборатор и слижи за ходене на плаж като сме във Варна лятото . Имам и Хонда 50 с педали 1977г 4тактова ,уникална е .
                              И хобито смених , летя с това на аватара ми .Голям кеф е

Коментар

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=e...UTF8&z=12&om=1

Бианка бавно и славно катери кьм истинските земи на тоя континент.Снимките ги прави фотографина,аз само карам и пцуем какк викат едни хора..

Горе линкче за ориентиране де е Караджата,пускам го за един Човек,той си знае кой е.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X