Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бисер Паскалев

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Бисер Паскалев

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ekipaja.jpg
Прегледи:1
Размер:35.2 КБ
ID:5899655

    Тьрся един пич за една работа.

    Пича е Бисер Паскалев,левия на снимката горе.Това е един от екипажа на яхтата Folie A Deux от пьтеписа "До Чикаго и назад с яхта".

    Работата - евентуално прекарване на яхта среден размер от Бьлгария или Гьрция / толкова знам,толкова казвам,знам и още малко,но не казвам сега/ до Хюстьн,Тексас.

    Кой го тьрси - Асен Близнака,сьученици бяхме,играехме си на неговия комп Комодор 64 в далечните години когато бяхме 6 клас.Брата се казва Николай,но аз сьм незабравим та лесно ще се сети кой го тьрси.

    Нека ми пише тук или на лични ако му се плава.Ако ли не пак да пише,че да знам друг да тьрся.Ако някой го познава нека му го препрати това МОЛЯ.

    Идеята - това е поне четвьртата доставка на лодка която отказваме.Малко скьпо им излизат нашите цени и се тьрси не някой евтин,а някой който му се плава и не си вади хляба с това та "едни пари за една работа" да му харесат,че на нас не ни излизат сметките.

    Прекарва се лодка,нищо нелегално,нищо фалшиво.Собственика е в БГ та си говорят директно,аз само се опитвам да направя врьзката.Бирата я чакам студена.


    Намерих и доста странички из интернет,но повечето коментари са на по 2 години и горница та реших направо тук да го потьрся.

    Благодаря за вниманието,НАЗДРАВЕ.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

  • #2
    От: Бисер Паскалев

    Алоха Близнак.

    Как го помниш това комодоре 64
    Не бях влизал в offroad-bulgaria от 5 години поне.
    Интересен раздел за плаването, браво!
    Гледам с Брата добре сте поплавали , да го поздравиш
    Кирчо ми разказва чат пат за вашите подвизи.
    Много се радвам, че си се сетил . Преди време бях видял твоя галерия със снимки на един друг бг сайт за плаване "случайно" са ми много добри приятели хората, които го правят и намерих един твой e-mail адрес, ама докато се натуткам да пиша май вече не е валиден.

    За трансатлантическото плаване.
    МНООГО благодаря за предложението, но за съжаление този път ще пропусна. А и предполагам вече е късно, имайки предвид че до тексас ще се 2 месеца, ще трябва да тръгнем утре за да стигнем преди да задухат ония с женските имена. Ако още си търси хора твоя човек, мога да разпитам тук там. Луди глави има много.

    Бирата я имаш когато решиш , стига да не е американска. Ние като я опитахме и избягахме по... най-бавния начин от там. Но пък на Азорите така се наслаждавах на Coral-а

    Хайде НАЗДРАВЕ и на теб

    Бис

    Коментар


    • #3
      От: Бисер Паскалев

      Падам от коня! Търсиш един човек от цала България и го намираш във форума...!
      Бисере, пиша ти от Акапулко, засилили сме се като гламави за Гватемала. Радвам се, че се намерихме след толкова години.
      Драсни 2 реда на deliveryboat yahoo точка ком. Сега съм се закачил за някой на брега та има малко Интернет, утре тръгваме и интернет само през сателит / $.... / Като се приберем ще ти върнем емайла.
      Николай
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

      Коментар


      • #4
        От: Бисер Паскалев

        Huatulco,Mex .....скапан нет.Утре пердашим и след седмица сме си обратно в Калифорнията.Тая лодка трябва да е в Кан кьм средата на Април и може да свиркаме за компания.
        Много помня аз,кефя се,че се напипахме пак.
        Поздрави от нас,ще пиша като се преберем.
        НАЗДРАВЕ


        Мейлите работят,но време няма да ги проверяваме.Ако идвате пак чукни един майл и да ви ударим едно рамо по подготовката.Няма значение и кьде ще сте- ние сме бьрзи......
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X