Обява
Свий
Няма добавени обяви.
До Гран Канария, Норвегия и обратно ....някой ден
Свий
X
-
От: До Гран Канария, Норвегия и обратно ....някой ден
Дробе, ша са скараме! Аеродинамични дупенца, красива природа и риболов..?!! Това ли ти е целта в живота..?!! Снимай малко витрини на магазини с табелките на които са написани цените, да видим колко е скъпо и да се убедим колко е хубаво у нас. Намери и някоя дупка в асфалта (не може да нямат) да снимаш - да видим, че и там пътищата са зле поне колкото нашите (ако няма - използвай кирка)... Снимай фасове и боклуци по улиците (ако няма разпилей някоя кофа за кадъра)... Само не знам, какъв акъл да ти дам, как да наснемаш и малко незаконна сеч в горите им, без да ти изгният чорапите в пандиза...?!!
Коментар
-
Ей вярно - викам си на ум някаква ФАЙДА имаше от нея...
- то САЙДА! Колегата Норвежец разправя че ставали до 1 метър!?
Марто тия не са за вярване какъв стандарт имат - значи схемата е там печелиш тук харчиш
но заплата под 4000-5000 евро няма или аз просто съм в друга сфера на работа...Rosicha или droba ще кажат...за земните. Ама пустата им бира в бара е 8-10 еврака
ако искаш...или се оглеждаш в тъмното!/то все тъмно - и ракия нямат...пушинаци/
За дупки и чистота няма смисъл да говорим...Последно редактирано от Morskia; 09-01-14, 14:38.
Коментар
-
Росича да каже, аз на заплата не съм работил последните 41 годиниПървоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение.... заплата под 4000-5000 евро няма или аз просто съм в друга сфера на работа...Rosicha или droba ще кажат...
Имат картофена. На вкус е ....картофена.Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение... и ракия нямат...О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Добре си ти да не те мислим значи! Другия път като дойда ще ви се обадя да се видим - временно отивам в Houstan,USA до юли - август - после пак съм у Норвежско...Росича да каже, аз на заплата не съм работил последните 41 години
Коментар
-
Изчистена. Не схващам идеята с лимита на тия съобщения ама нейсеПървоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнениеАдаш зачисти си кутията бре човек, не може да те питаме къде ги снимаш тия хубави спортивни шведски девойчета
)
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Ако говорите за чиста средна заплата от 4-5 хиляди, такъв филм няма
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
за какво длъжност, сигурно има и "малко" по-високиПървоначално публикуван от droba Преглед на мнениеАко говорите за чиста средна заплата от 4-5 хиляди, такъв филм няма
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Предлагам да не спамим хубавата тема със сериозни неща, а тези работи да се обсъждат ето тук:
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=172815
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.
Коментар