Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неизвестната Италия - пътеописание с кемпер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Неизвестната Италия - пътеописание с кемпер

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
    Много добър пътепис с изключителна познавателна стойност.
    Винаги много се радвам, когато мога да кажа - Бил съм по тези места , а как не съм забелязал ???
    Много оригинален метод на повествование и своеобразна оценка на фактите.
    Голямо Благодаря !

P.S. При тези разказвачески умения и точно око, мисля че следващата неминуема инвестиция е в един Nicon D90.
    Колега, изключително Никонски снимаш. Това е твоята марка - убеден съм.
    Апарата ми е сони и с техниката съм доста скаран и каквото купи жена ми това употребявам.
    Специално като тръгнем да пътешестваме, предварително много старателно се подготвяме за местата които ще посетим и се изчита всичко по книжки и интернет. Години наред си ходим сами без екскурзоводи.

Коментар

В другите ваши теми няма нито една ваша снимка,радвам се,че видях човека сътворил толкова красота
      SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
      0878299791

Коментар

Благодаря - всичко останало е казано преди мен!
        Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Ами да. Репортаж за пример. Толкова много полезна информация смесена с различен поглед.

Разкошнно. Благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
            Благодаря - всичко останало е казано преди мен!
            Много внимателно четах и гледах пътеписа Ви до Крим, защото съм бил там, но за жалост нямам снимки.
            Върнахте ме към много приятни спомени и преживявания сред истински приятели.

Коментар

Уникален пътепис! Благодаря на колегата Майкъл , че ни направи част от него.С нетърпение ще чакам следващият такъв.
              Честито и за

Май ще се окажем комшии тази сутрин мисля ,че я видях паркирана между кафе "Старинно" и Хостел "Филипополис".Много безаварийни километри.
              O888888-211

Коментар

Доджа на хотел Филипополис е друг, но пак комшийски

Коментар

Отдавна си бях набелязала този пътепис, но чак вчера успях да го прочета. Благодаря за интересните снимки и описания!

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
                  Помпей
                  Нямаше го в списъка ни този град, защото бяхме идвали 2 пъти преди това, но сина ни не беше го виждал и заради него се отбихме отново.
                  Според мен Помпей е интересен първия път и после не бива да се посещава.
                  Всъщност, след изригването на Везувий, заедно с Помпей са затрупани още 4 населени места, които могат да се видят и днес като археологически обекти. От тях, по препоръка на домакините ни от хотелчето в Помпей, си струва да се види и Херкулано (Ercolano). То е значително по-малко от Помпей, но сградите са по-слабо засегнати от земетресението и има повече запазени стенописи и мозайки. http://en.wikipedia.org/wiki/Herculaneum

Също си струва да се види и самият вулкан. Има стръмен и с много завои планински път, който води до паркинг, а оттам за 30-40 мин. пеша се стига до кратера.
                  Да опознаем България, за да я обикнем и да я пазим чиста!

Коментар

В Италия има много неща за гледане и трябва доста време за да са разгледат всичките. Непрекъснато набелязваме нови хубусти, с намерения да ги посетим.

Коментар

От: Неизвестната Италия - пътеописание с кемпер

Пътепис с изключителна образователна стойност. Според мен мястото му е да бъде залепен в началото на под-форумът. '' Ла белла Италиа '' представена с античността и флората си при това автора е загубил 900 снимки. Нямам думи просто свалям Ви шапка.

Коментар

Страхотен пътепис, и добре, че потребителя преди мен е "изтупал праха", че иначе нямаше да го прочета!

Коментар

Първоначално публикуван от Pancho77 Преглед на мнение
                          Страхотен пътепис, и добре, че потребителя преди мен е "изтупал праха", че иначе нямаше да го прочета!
                          Всичко пръшасва с времето...
                          Този ми е първия пътепис във форума и въобще първи пътепис.
                          После писах и други, но не можах да достигна нивото на този.

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
                            Всичко пръшасва с времето...
                            Този ми е първия пътепис във форума и въобще първи пътепис.
                            После писах и други, но не можах да достигна нивото на този.
                            Хайде, стига скромничи, чета всяка твоя тема с огромно удоволствие и то по няколко пъти, винаги, когато някой я изтупа от прахта.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                              Хайде, стига скромничи, чета всяка твоя тема с огромно удоволствие и то по няколко пъти, винаги, когато някой я изтупа от прахта.
                              Да се надяваме, че още по-хубавите пътеписи предстоят.

Коментар

Нивото на този наистина е високо, освен всичко информацията е премного, дори бих казал, че е толокова много че за да се накефиш докрай трябва да прочетеш няколко пъти написаното. За да изядеш всичко в чинията и да го сдъвчеш добре и не щеш да преядеш, трябва да го ядеш на няколко пъти, и тук е така. Четох, четох историческота информация е много,опитах да се абстрахирам понеже предпочитам да наблегна на красотите на съвремието и начина на описание,или по скоро разяснението. И ми хареса... Майкъл, ако ти е на сърце издай тайната: Как се пише пътепис? Все ден описваш случилото се,или след година две припомняйки си по снимките пишеш вече избистрените си впечатления. И ако е второто няма ли да пропуснеш много неща?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X