Обява

Свий
Няма добавени обяви.

София-Истанбул-Батуми-Тбилиси-Баку. Помощ с карти.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • София-Истанбул-Батуми-Тбилиси-Баку. Помощ с карти.

    Привет на всички!

    Не съм сигурен, че пиша в правилния раздел, но по-правилен не намерих.

    По време на тазгодишния преход Ком-Емине с джипове, решихме, че ни се прави нещо голямо и грандиозно и решихме, че трябва да стигнем до Каспийско море, да хапнем хинкали в Грузия, да опитаме виното им и да се наядем с фейхоа в Азербайджан. Ама искаме да го направим с джипки. От 2 месеца търся и изследвам офроуд карти на Турция, Грузия и Азербайджан, но не мога да се похваля, че съм събрал нещо особенно като информация. Все откъснати парчета, тракове по 50-100км. С гледане в гугл ърт също нещо не е окей, че си отстрахаме с него и на Ком-Емине тази година с пътища дето вече ги няма и едва ли ще ги има, въпреки, че ги имаше и в на Събин картите, реално след зимата ги нямаше.
    Та, въпроса ми е ако някой има, знае къде има, знае, че някой знае къде има поне някакви поне основни офроуд карти на Турция, Грузия и Армения - нека сподели.
    Разбирам, че извън пътя ти трябва посока, а път ще си намериш, ама това по груби сметки е поне 2500км в посока и някак си не можем да си позволим лукса това да отнеме 3-4 месеца, а трябва да го приключим за максимум 50 дена. Прегледах всякакви карти от типа на Gaia, на които има нанесени парчета офроуд тракове, но точно по Gaia така се забих над Войнеговци в едно дере, че повече не искам и да чувам за тая Gaia.

    Ще съм благодарен за всякаква помощ.

    За любопитните с какво мислиме да правим експедицията - Jeep Grand Cherokee, Jeep Wrangler, Jeep Cherokee, Suzuki Samurai и Toyota LC80.

  • #2
    Wikiloc дали няма да помогне?
    Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X