До: Испания - Мадрид, Сеговия, Барселона ....
На другия ден посетихме музея "Прадо"

Разбира се, в музея не даваха да се снима
, затова и нямам снимки отвътре. Ето колко трябваше да чакаме, за да влезем

Опашката почти го обикаляше

А до Прадо гордо се извисяваше най-скъпия хотел в Мадрид

Няколко снимки наоколо

Лъвчета..... каъто на нашата съдебна палата

Продължаваме разходката пеша

Малко снимки на "статуи", сещу 1€ можеш да се смимаш с тях

Този няма глава
дъщеря ми сега да го гледа 5мин ето така

Много време ми трябваше, за да ме разбере, че всъщност и има глава, но я скрилпод ризата, в крайна сметка се престраши да се снима с него

Матадор-беше пиян като прасе
вонеше на бъчва. Там алкохолиците минават много тънко
, купуват си за 25-30цента литър вино /което по магазините продават за готвене/, с моето 1€ си осигури поркане минимум до вечера

Още няколко снимки на път към колата

лалетата прецъфтяваха

Тук определено трябваше да спрем за снимка. Estadio Santiago Bernabeu-стадиона на Реал Мадрид

За съжаление е толко голям, че нямаше как от толкова близо да го хвана целия

След толкова обикаляне в Мадрид, на другия ден решихме малко да отпуснем. Домакините ни, решиха да ни покажат друг Центро Комерсиале (МОЛ). Наистина беше интересен и малко по-различен от нашите представи за такъв търговки център. Ето така изглеждаше...

Понеже аз не обичам да обикалям магазините, оставих жена ми да оплакне очите
, а аз се забих в едно заведение, да пия бира. Още с влизането нещо почти ме заслепи, приближих се до прозореца, в другия край...... и какво да видя

Закрита ски писта. Въпреки, че навън беше 22градуса, вътре температурата от -5 предразполагаше този спорт да се практикува целогодишно

На пистата с дължина от 350м имаше четири местен седалков лифт
три влека, една движеща се пътека, а който иска може да си наеме моторна шейна.......

В един от коридорите бяха вкарали безмоторен самолет. На няколко километра има учебно летище. Срщу 60€ заедно с инструктор, можеш да се возеш 40мин на ето това нещо.

Тъкмо реших, че сме приключили и си тръгваме, аз решавам, че ако минем по друг коридор, ще излезем по-близо до колата, но...... в един момент дъщеря ми сързя това

Ето сега вече знаех, че тръгването ни ще се забави, така и стана, освен нея и аз се заиграх, имаше интересни играчки и за големи

Едвам си тръгнехме след час
Ще ви покажа още няколко снимки на Мадрид, снимани от прозореца на колата навръщане

На другия ден посетихме музея "Прадо"
Разбира се, в музея не даваха да се снима
Опашката почти го обикаляше
А до Прадо гордо се извисяваше най-скъпия хотел в Мадрид
Няколко снимки наоколо
Лъвчета..... каъто на нашата съдебна палата
Продължаваме разходката пеша
Малко снимки на "статуи", сещу 1€ можеш да се смимаш с тях

Този няма глава
дъщеря ми сега да го гледа 5мин ето такаМного време ми трябваше, за да ме разбере, че всъщност и има глава, но я скрилпод ризата, в крайна сметка се престраши да се снима с него
Матадор-беше пиян като прасе
вонеше на бъчва. Там алкохолиците минават много тънкоОще няколко снимки на път към колата
лалетата прецъфтяваха
Тук определено трябваше да спрем за снимка. Estadio Santiago Bernabeu-стадиона на Реал Мадрид
За съжаление е толко голям, че нямаше как от толкова близо да го хвана целия
След толкова обикаляне в Мадрид, на другия ден решихме малко да отпуснем. Домакините ни, решиха да ни покажат друг Центро Комерсиале (МОЛ). Наистина беше интересен и малко по-различен от нашите представи за такъв търговки център. Ето така изглеждаше...
Понеже аз не обичам да обикалям магазините, оставих жена ми да оплакне очите

Закрита ски писта. Въпреки, че навън беше 22градуса, вътре температурата от -5 предразполагаше този спорт да се практикува целогодишно
На пистата с дължина от 350м имаше четири местен седалков лифт
В един от коридорите бяха вкарали безмоторен самолет. На няколко километра има учебно летище. Срщу 60€ заедно с инструктор, можеш да се возеш 40мин на ето това нещо.
Тъкмо реших, че сме приключили и си тръгваме, аз решавам, че ако минем по друг коридор, ще излезем по-близо до колата, но...... в един момент дъщеря ми сързя това

Ето сега вече знаех, че тръгването ни ще се забави, така и стана, освен нея и аз се заиграх, имаше интересни играчки и за големи
Едвам си тръгнехме след час
Ще ви покажа още няколко снимки на Мадрид, снимани от прозореца на колата навръщане
, камерите дебнеха навсякъде, а на изхода връчваха честитките
).
Коментар