Това пътуване беше изцяло по "вина" на жена ми. Тя си мечтаеше да отиде и да разгледа Монако, а то това си е мечта на всеки, който не ходил там. Тъй като аз вече бях ходил, нямах кой знае какъв интерес, а и вече си бях обявил колата за продажба. Но жената си е жена... убеди ме.
И така, една априлска сутрин (2008г), тръгнахме с идеята, че отиваме, разглеждаме Монако и се прибираме. Тъй като карам почти без никакво спиране, снимки няма време да правим. Късния следобяд решихме да търсим място за преспиване. Реших да спрем във Верона. Тя не беше ходила там и излезнахме да се разходим.

Тъй като се стъмни, не можахме да направим много снимки, но ще сложа няколко от предишното ми посещение на града.
Тук си личи, че не съм с жена ми

а тук си хапвам с компания

и две сгради с много цветя

на следващата сутрин поемаме

към границата.
.......
И така, една априлска сутрин (2008г), тръгнахме с идеята, че отиваме, разглеждаме Монако и се прибираме. Тъй като карам почти без никакво спиране, снимки няма време да правим. Късния следобяд решихме да търсим място за преспиване. Реших да спрем във Верона. Тя не беше ходила там и излезнахме да се разходим.
Тъй като се стъмни, не можахме да направим много снимки, но ще сложа няколко от предишното ми посещение на града.
Тук си личи, че не съм с жена ми
а тук си хапвам с компания
и две сгради с много цветя
на следващата сутрин поемаме
към границата.
.......
Коментар