Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Седмица в Ибиза (Mi Amor)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Седмица в Ибиза (Mi Amor)

Така приятели (някой от вас де), годината е 2007, края на Юни , свърших даскало (макар и на 20 години) и беше време да се ходи на някъде с бандата: Destination Unknown ... абе known си беше: Ибиза , Испания!

След 2 часа полет , Виена - Ибиза в тесния и претъпкан самолет на авиокомпанията FlyNicki кацнахме на летището в Ибиза. Да ама какво става тука? Във Виена едвам 18°C а там 35°C ...направо смърт!
    Бързо ни намери нашия човек и автобусчето ни закара направо към хотела ... 4 звезден ПРИРОДЕН резерват насред лудницата.

Носещ громкото име: Playa Den Bossa!
    Хотела се намира точно срещу входа на световно известната дискотека: Space и точно в канала където кацат самолетите за летището , което е на не повече от 1км от нас. През деня самолетите са на 15 мин през ноща на 30 .... уха купон, да ти каца самолет в леглото в 5:30 сутринта след пиянска вечер в Space.

Първия ден беше за климатизиране към алкохолната обстановка и за свикване към водата от басейна , който беше точно на 5м от стаята ми (ни не бяхме в големия хотел а в малките които се виждат на снимката по-горе).

На следващия ден вече в програмата беше заложено обикаляне на острова и гледане на забележителностти. Първата от които беше крепостта КАЛЕ , която е точно над града Elvissa или познат като Ибиза

Качването нагоре в тая жега ... никак небеше шега, чесно да ви призная:

Ето и няколко снимки от горе, за да придобиете представа за каква красота става на въпрос:

Ето ме и мен на топа

.
    Вечерта в устрема си да открием къде първо да отидем и какво да правим първо, се заговорихме с момиче което продава билети за дискотеките на улицата , по точно тя ни заговори и след като я излъгахме, че незнем нито немски нито англииски нито пък испански ... се оказа , че тя е българка от Варна .... та пак се разбрахме , може би и за добро . Тя ни упъти към Privilege (където си забравих фотоапарата) но накратко ще кажа: Най-голямата дискотека на света! Ние бяхме на някакво полугадно парти ... откъм посетителите , и по неофициални данни те (посетителите) и ние сме били около 8 000 !!.... а дискотеката си беше празна ако питате мен!
    На следващия ден малко разходка по бутиците из града, пихме това онова и така ... леко отпускарската я давахме:

Вечерта прекарахме в Murfy's Irish Pub който също сърдечно предпоръчвам заради живата музика ... и интересната кола която беше паркирана отпред:

ОФФ: забравих , купих си единствения сувенир:

И така .... следващите дни повтаряхме първите 1-2 .. като наблягахме на алкохола от рано, а за мен рано е 12-13 на обяд!

....
    Това е от мен за сега приятели, всички снимки могат да бъдат видяни на: http://dushkov.net/~martin/pics/vacations/IBIZAAAA/
    Като всяка прилика с нормален човек е измислена ....
    ПС: това бившата жена с мен .... (за протокола!)
    Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
    Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
    Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

До: Седмица в Ибиза (Mi Amor)

Весело е било

Коментар

Прекрасен "репортаж"
      Само, Алкохола от сутринта води до лоши последствия, дано го преодолееш
      Успех

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
        Прекрасен "репортаж"
        Само, Алкохола от сутринта води до лоши последствия, дано го преодолееш
        Успех

Е то един път в живота (в продължение на 1 седмица) е простено.Така или иначе не съм много по пиянските изпълнения.
        Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
        Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
        Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X