Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Испания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Испания

Площ- 504 750квадратни м.
    Население- 39,5 милиона
    официален език- кастелиано, испански
    Религия- католици
    столица- Мадрид
    Форма на управление - Конституционна монархиа
    Монета- Евро
    Електричество- 220V
    Има пет големи планински вериги, нейните брегове се капиат от Средиземно море и атлантическиат океан. Неините пейзажи представляват едно изкючително разнообразие, преминавайки от пустинни зони до най-зелени и цочни полиа, планини, реки и плажове.
    Превод от испански АЗ.

Лично мнение- Не е лишо в Испания, само че, не е и това което си представиах, растителността е по4ти са6тата както и в България, като изкю4им, че на юг има малко повечко палми, почвата е ниакаква песакливо глинеста, абе само камани. От гледна точка на архитектура не е зле има какво да се види, в които и град да отидеш. За лубителите на мотори, на 15км. от града в които живеиа всиака парва неделиа от годината правиат мото сабор и се савират супер много лубители на всиакакв вид превозни средства на две колела ( и с мотор) )

Забрави да кажеш, че е и страната на виното, фламенкото и лудите по футбола!
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Да, всичко това е вярно, тук ако вечеряш или обядваш с нещо различно от вино или вода те мислиат за селяндур,а запалянковци на футбола колкото щеш, аз лично съм за Реал Мадрид.

Коментар

Виждам, че сте си научили урока.

Коментар

Здр.

Ще се опитам да кача някоя снимка от сабора на Пингвините ж Испания-Валядолид!!! Да видим дали ще успея, пожелайте ми успех!!!

Коментар

Май пак не успях, абе щто така, ......започвам да се ядосвам вече, приличам на някой абориген!!!

Коментар

За Испанците не знам но Канарците са адски мързеливи и бавни. Една работа която се върши за 2 дена тук им отнема 3 месеца Богове са на отлагането и разтъкаването. А има ли фиеста не ги търси за нищо а фиеста има почти винаги.
              Аз съм на остров Тенерифе, тук има и вулкан ама умрял до него се стига по много живописен асфалтов път с много завои. Събота и неделя има повече мотори и АТВ-то по този път почти не е за върване колко са много, а модата да се модифицира АТВ за асфалт яко ги тресе всяко второ е със сменена задена, по-широка разбира се, свалят им окачването колкото се може пониско, и дават газ позавоите.
              Както сами се досещате карането извън асфалта е строго забранено а си дъзнал да го направиш а са те глобили яко.
              Така че, колкото и хубаво да е тук в БЪЛГАРИЯ СИ Е ПО-ХУБАВО

Коментар

А по въпроса, колко са бавни и спокойни испанците, две мнения няма, напражо може да те уморят с тяхното спокойствие...отивам за хляб, 4акат 10 човека на опашката и продавачката най-спокойно си говори с поредната клиентка(бабичка на 84 години)за времвто, за ломбагото на мъжа и още куп такижа глупости, направо да побелееш от нерви...

Коментар

Много се ядосвам, че не успявам да ги кача тзи снимк, но нищто, продалжавам с опитите!
                  Последно редактирано от Yana; 23-01-07, 01:17.

Коментар

Прикачете снимките направо в темата - има си даже нарочно бутонче... (с една планина е отбелязано)
                    VPetrov.photography

Коментар

Мерси много, за пояснението, ама аз не виждам ни планинички, ни рекички....Оставете, не си губете времето с блондинки

Коментар

Като си пишеш Отговор, надоло нали има "Добави файлове" от там не може ли?

Коментар

Когато пишете натиснете бутона за напреднали или нещо подобно се казваше. Той включва текстовия редактор в разширен режим и там е това прословуто бутонче...

А към блондинките нищо лошо, според статистиката генерално са с по-високо IQ от брюнетките а сега и вие ще го докажете като намерите качването на картинки в което съм сигурен...
                          VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                            Когато пишете натиснете бутона за напреднали или нещо подобно се казваше. Той включва текстовия редактор в разширен режим и там е това прословуто бутонче...

А към блондинките нищо лошо, според статистиката генерално са с по-високо IQ от брюнетките а сега и вие ще го докажете като намерите качването на картинки в което съм сигурен...
                            хммм, не съм блондинка и сигурно затова не мога да намеря "бутона за напреднали"...
                            в моя браузър " `съства града, няма го"
                            а може ли да ми изпратите парола да кача снимките по темата в ftp-то?
                            мисля, че имаше такава опция.
                            НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                            Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от Yana Преглед на мнение
                              Мерси много, за пояснението, ама аз не виждам ни планинички, ни рекички....Оставете, не си губете времето с блондинки
                              Спокойно, и аз не мога да качвам снимки.....ама не съм блондинка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X