Първо да започна от най-важният въпрос: Защо точно Крим? – Зададен ми беше сигурно 100 пъти.
Искам да се извиня предварително ако с нещо написано тук обидя , някой който е Руснак , Украйнец и т.н.Тук ще напиша лични впечатления и така като съм почувствала нещата които съм видяла.Ще приложа и чисто любителски снимки – на някои от тях ни има и нас , но няма как.
- Заради мен – исках да видя Судак – има вероятност Генуезската крепост , както я наричат там , да е построена върху основите на Българска крепост.
- Заради съпругът ми – служил е на подводни лодки и предполагах , че ще му бъде интересно да разгледа Севастопол ( след толкова легенди , които се носят за това пристанище) и най- вече убежището за подводници под скалата в Балаклава.
- За децата – въздухът в Крим е лечебен.Там има изградени много здравни санаториуми основно за лечение на горните дихателни пътища.Малакта ми дъщеря от както се е родила е със задна хрема ( постоянна хрема която води до постоянно хъркане – ще кажеш че има хрипове).Сещате се , че при никнене на зъби това нещо се засилва и текът едни реки от хрема от всякъде – няма дишане , няма ядене , пиене нищо.Голям кошмар и не може да се издухва и т.н.
- За мен почивката не е да седнеш на едно място и да седиш.Така мога 1-2 часа после полудявам.
Искам да се извиня предварително ако с нещо написано тук обидя , някой който е Руснак , Украйнец и т.н.Тук ще напиша лични впечатления и така като съм почувствала нещата които съм видяла.Ще приложа и чисто любителски снимки – на някои от тях ни има и нас , но няма как.
Коментар