Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пътуване до ....Санкт Пьолтен /градът на Харлей Дейвидсън/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пътуване до ....Санкт Пьолтен /градът на Харлей Дейвидсън/

Колега ме подведе и аз да напиша малко за един много красив град в Австрия. Това е Санкт Пьолтен. Намира се на 65 км. от Виена по посока Линц. Има отклонение от магистралата, а от ВестБаанхоф на Виена пътуват през около час влакове. Доста са бързи и билета е 7 евро в едната посока. За 50 минути си там.
    Това е малък град с огромна история. Ако не се лъжа е един от най-старите на Европа. Там има страхотни постройки, запазени и поддържани в прекрасно състояние. Намират се в центъра около големия им площад. Красотата трябва да се види, не може да се опише. Градчето е около 55хил. местни жители, но има и доста туристи. Цените са много по-човешки от Виена. Намират се и хостели за около 55 евро за двойна стая със самостоятелен санитарен възел и с включена закуска. Много е спокойно и чисто, за разлика от Виена.
    Най-важното - много близо до центъра по посока към магистралата за Линц се намира /на един ъгъл/ огромен Фирмен магазин на "Харлей Дейвидсън"! Аз в моторите не съм "влюбен", но от любопитство доста време прекарах там. Останах очарован. Има всичко и на склад по някоя сериена бройка, и резервни части, и тунинг елементи, и какви ли не аксесоари. Бяха дошли хора от цяла Европа с мотори от марката на пазар.
    За мен това малко градче си струва да се посети при възможност.
    Бъдете здрави!
    СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X