Ей тъй се види:
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
С кемпер без цел и посока в южна Италия.
Свий
X
-
От: С кемпер без цел и посока в южна Италия.
Ако на снимката трябва да се вижда цяла предна гума, не не се вижда!
Остави коментар:
-
Много Ви моля напишете само аз ли виждам отрязана на последната снимка частта с предната гума на мотоциклета?
Остави коментар:
-
Този софт. е много, много смотан и отново ми изряза част от снимките.

Като ги гледам през "превю"-то се виждат, а после като финализираш поста снимката се вижда отрязана.
П.П. Сега виждам снимките от предния пост цели, а само последната е отрязана.
Остави коментар:
-
ОК, опита е успешен, така, че продължавам копи/паст от друг форум:
Първоначално публикуван от s_s1Продължихме към Сант'Агата де' Готи, но някъде по пътя видяхме огромен мол. То у наше село даже кръчма няма и всеки дюкян с повече от 2-3 рафта ми се види огромен. Подминахме го, но имахме желание да спрем и да се помотаме. Отклоних се от главния път и започнах да се мотам по второстепенните пътища с цел да стигна до паркинга. Не му знаех и името, че да го задам за навигация. След 1/2 час лутане и след като си купихме зеленчуци от камион-сергия най-накрая се паркирахме в най отдалечената част на паркинга, за да не пречим на леките автомобили. Името на комплекса е La Reggia Designer Outlet.
Последваха 2-3 часа обиколка на магазините и похапване на вкусен сладолед. Вътре не сме правили снимки, но може би трябваше да се барна в някой дизайнерски парцал и да кача във фейса някое кифленско селфи от пробната кабина.
Затова на паркинга ми хванаха обектива 2 мотоциклета.

Продължихме и видяхме това

Някакъв огромен и добре запазен акведукт. Подминахме го, бяхме гладни и бързахме към Сант'Агата де' Готи.
"Щракаме" в движение

Пристигнахме, паркирахме набързо на този паркинг:
дадохме 2,3 евро на един мургавелко, който се моташе и "спокойни", че ще ни "пази" къщичката на прибежки се изнесохме към центъра в търсене на работещ ресторант. Беше към 3 часа следобед. Шмугнахме се в първия отворен.

Картина в ресторанта.

Когато човек похапне света му изглежда по-красив.
Разходихме се из тесните улички на градчето, позяпахме

и в едно кафене пихме лимончело, за което ни казаха, че е правено там на място.

Последва разходка на по-високи обороти, защото времето нещо се мръщеше.

Кой е този главен архитект, който е допуснал да се строят толкова близко една до друга сгради?

Стигнахме до края на градчето оградено с отвесна стена.
Опит за панорамна снимка.

Поседнахме в малък парк.

Тук времето беше спряло, никой не бързаше за никъде.

Е те тука ще те затворя:

Тръгнахме отново в посока центъра.

Такава широка улица, а пък еднопосочна???

Разходката в приказното градче Сант'Агата де' Готи беше вече към края си.

Обещах си отново да се върна в тази приказка.

Пихме по кафе в едно кафене седяха 3-4 човека на средна видима възраст 70-80 г., купихме си горещи току що изпечени тестени изделия.
А нашата къщичка ни чакаше. Мургавия пазач си беше хванал пътя, но това не ни притесни много.

Продължихме в посока Беневенто.
Остави коментар:
-
Отново опит за снимки, но качени на друго място:

Остави коментар:
-
Това със снимките наистина е много кофти и за съжаление се случва от време на време.
Аз предварително си обработвам и качвам снимките на мой хостинг и след това просто пускам линковете им във форума.
На въпроса как се справят със снимките другите форуми - много просто. При почти всичките снимките трябва да са предварително качени някъде в интернет пространството и просто се дава линк към тях във форума.
За изтичането на сесията - за да не става, като се пише по-дълго време, просто от време на време се натиска бутончето Преглед на публикацията. По този начин времето за сесията започва да тече отначало. Това става само в отговор за напреднали.
Надявам се все пак колегата да намери време и нерви и да качи и невиждащите се снимки и да довърши пътеписа, защото определено е много интересен.
Остави коментар:
-
Да, точно това ме накара да прекъсна писанията си. Мъчиш се да корегираш формата на снимките, после чакаш неопределено време да ги качиш, пиша неопределено, защото някой път става веднага, а друг път е невъзможно бавно, и когато най-накрая всичко е ОК и публикуваш, или сесията ти е изтекла и трябва отново всичко отначало, или снимките не се виждат в публикацията. Като отвориш поста за редакция ги виждаш като снимки, като публикуваш-водят към невалидни линкове.Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнениеПредполагам доста хора биха писали пътеписи, и малки, и големи. Ама когато влезнеш и се сблъскаш с качването на снимки във форума, то просто ти се "отще" да публикуваш каквото и да е, че докато се изпопреядосваш със снимките, забравиш какво си искал да напишеш.
Чудя се как другите форуми се оправят със снимките...
Явно нещо не съм се изразил правилно, но от това гише ни обясниха, че сега не можело, не бил сезона.Първоначално публикуван от plaskom Преглед на мнениеБраво! Чудесно до тук. Но направо са ви заблудили за Сицилия, че няма какво да се види. И не се изискват никакви допълнителни документи за кемпер за да го качите на ферито.
Ние си прекарахме чудесно там през декември месец: http://kemper-club.com/forum/viewtopic.php?t=5686
Очаквам продължението с нетърпение....
Остави коментар:
-
Браво! Чудесно до тук. Но направо са ви заблудили за Сицилия, че няма какво да се види. И не се изискват никакви допълнителни документи за кемпер за да го качите на ферито.
Ние си прекарахме чудесно там през декември месец: http://kemper-club.com/forum/viewtopic.php?t=5686
Очаквам продължението с нетърпение....
Остави коментар:
-
Предполагам доста хора биха писали пътеписи, и малки, и големи. Ама когато влезнеш и се сблъскаш с качването на снимки във форума, то просто ти се "отще" да публикуваш каквото и да е, че докато се изпопреядосваш със снимките, забравиш какво си искал да напишеш.
Остави коментар:
-
Интересен е пътеписът ти Светльо, но ако се виждаха и снимките, щеше да е по-интересно.
Остави коментар:
-
Я да видя кой не работи ,а чете пътеписиПървоначално публикуван от Вива ViRuS4eto Преглед на мнениеНе се виждат, Светльо...
....верно ги нема снимките
Остави коментар:
-
Не се виждат, Светльо...
Остави коментар:
-
Продължихме към Позитано-много красиво селище. После Соренто...
Обикалях, навирах се с тази голяма машина до където мога.
И така докато не срещнах противопожарен автомобил... Заклещихме са на тесния път, предизвикахме километрично задръстване. С много маневри за около десетина минути намерихме място на пътя където да се разминем и продължихме напред. Видях някакъв тесен и много сгърчен път на ГПС-а. Не се колебах и продължих по него. Тесен, с ненормално голям наклон. Това беше около Сан Мичеле. Пътя се виеше от фиба във фиба. Съжалих, че кемпера няма бавни. Съединителя отново ме подсети с гадния си аромат.
Твърдо си обещах да се върна в Италия с мотоциклет паркиран напречно отзад на кемпера и тогава да се пробвам дали мога да стопя съединител в маслена баня...
В този район дори и извън сезона нямаше къде да се спре дори за снимки и не можеше да си и помисля за преспиване. Вече по тъмно продължих към Помпей с намерение да спя някъде там.
Стигнахме някакъв къмпинг, вподната врата беше затворена и след много викове от моя страна се появи някой и каза, че е затворен вече. Имаше и паркинг за товарни автомобили. И там също не ни приеха. Имах предварителен план да спим в подножието на Везувии, но неусетно карайки по крайбрежния път се озовахме в Неапол.
Оказа се мръсен, отвратителен град с тълпи мургави араби, африканци и всякаква паплач.
Упътиха ни към паркинг на магазин Карфур. Паркирахме, напазарувахме и докато жена ми прави салати аз се върнах до касите на магазина, за да питам дали паркинга е безплатен. На вхда имаше пуснат напреко дебел синджир.
Снимах някакви табели, но не знаех какво означават.
Човек от управата на магазина ми каза, че всяка сутрин идват, затварят паркинга и винаги имало скандал с прекарали нощта там. Но касиерките не споменаха нищо такова... Прочетох в интернет отзиви, които потвърдиха казаното от този човек. И посред салати, мезета и питиета запалих кемпера и тръгнахме да търсим друго място.
Съпругата ми каза, че не иска да остава в този град, защото сън няма да я хване. Затова зарязахме и Неапол и Везувии и продължихме на север.
П.П. Отново снимките не се виждат.
П.П. 2 Появиха се!
П.П. 3 Отново снимките не се виждат. ПОООМОЩ!!! Има ли модератори да помогнат, че ми ***@***Последно редактирано от s_s1; 10-08-17, 15:00. Причина: Снимките не се виждат. Вече се виждат. Пак не се виждат.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: