Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте място в Халкидики

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Препоръчайте място в Халкидики

    Здравейте, някой може ли да препоръча от личен опит евтин и чист хотел на хубаво място на п-ов Касандра, защото в Trip Advisor всичко под 5 звезди се оплюват. Миналата година бяхме на такъв хотел, но беше в континенталната част, а сега ми се иска да слезем по-на долу по тризъбеца. Повече ме вълнува мястото (плажа), хотела да е чист и да има закуска, евентуално вечеря.
    Александър

  • #2
    От: Препоръчате място в Халкидики

    Това с препоръчайте е доста трудно предвид многото неизвестни като:
    -бюджет,
    -разстояние за пътуване
    -вид на хотела
    -място на хотела: в селище или извън, търсиш ли нощна гюрултия или не, на плажа или не, вид на плажа: ситен, едър пясък или може и камъчета, детски развлечения или не, места за гмуркане наблизо и т.н......................
    -условия и лукс; дали ще преживееш без позлатени перила или дръжки на врати, а без фризьорски салон или без руум сървиз и т.н........
    Да ти кажа аз как практикувам специално за Гърция. Избрал съм си надеждна туристическа агенция, в която хората освен да продава продукта, са го и виждали и знаят какво продават и са толкова добри, че даже и са ми връщали и пари при твърда резервация, ама с две деца знае ли човек? Казвам си конкретните изисквания (от по-горе) и най-често ми предлагат няколко варианта.
    След това сядам, отделям 1 час на чичко Гугъл за отзиви и съм готов с избора, естествено с формалното одобрение на семейния съвет . А в отзивите игнорирам негативите на някоя немска бабичка, че няма дистанционно за климатика и трябва да направя усилие да отида до ъгъла на стаята и да си го регулирам, паркинга бил без места със сянка, или че според някоя бг-мама за обяд примерно имало само 3 вида супи, 8 вида основно, 8 вида салати и 6 вида десерт, а и хляба е само 5 вида и нямало черен с цели семена и т.н дивотии. И не на последно място, цените през агенция са много по-добри от директни резервации, или както и през различните сайтове(говоря за почивка в Гърция).

    Успех!
    Последно редактирано от Georgi_G; 26-03-13, 10:11.

    Коментар


    • #3
      От: Препоръчате място в Халкидики

      Ами аз горе-долу това ще направя. Миналата година ползвах разни ваучери, но като гледам цените им не са много по-ниски. Затова смятам да запазя чрез една агенция, която съм ползвал няколко години подред, и служителките там са ходили в хотелите и могат да кажат наистина кой си заслужава и кой - не. Иначе бюджета е повече от скромен - някъде около 80-90 лв. на стая HB за двама души. Разстояние - ами някъде около 400 км от София, мисля че това е крайната точка на Касандра. Засега съм се спрял на Ханиоти като дестинация. По принцип за мен е най-важно да има голям и хубав плаж и хотела да е близо и да има плодове и зеленчуци на блок маса и да може да се спи спокойно вечер. Хубаво ще е да има къде да се отиде привечер, защото може би ще сме с още една двойка. Такива неща. Обикновено ходя на 2-3 звездни хотели и ми е достатъчно.
      Александър

      Коментар


      • #4
        От: Препоръчате място в Халкидики

        Така поставени условията(като изключим разстоянието от 400км.) отговаря на почивка в Турция. Струва ми се, че на Халкидики не могат да се изпълнят поставените условия. Помисли, обаче, за друго. Много ли държиш да си на хотел? Опитвал ли си на студио? Ако не си- опитай! Сигурно ще ти хареса. Тогава пред теб се открива един нов свят! Не е пресилено! Студия има навсякъде в Гърция. Цените се връзват около 10-12 евро на легло на вечер. Отиваш с кола за 10 дни. От там купуваш само хляб. Ако търсиш плаж с фин пясък - ще се лишиш от възможността да видиш кристално чистата вода. Под водата видимостта е 15-20 метра. Ние ходим на плажове, на които разстоянието до другата компания е около 150 метра. Само че не са пясъчни, а с дребни камъчета. Не се ходи бос, а със специални аква-обувки. Това не е проблем. Всички бяха много доволни от мястото. Дори хора, които никога не влизат във водата, там влязоха.
        KIA Sportage 2000 TD - 2000г.

        Коментар


        • #5
          Намерих и вече запазих едно малко хотелче в Ханиоти. Ще пиша за впечатления.
          Александър

          Коментар


          • #6
            От: Препоръчайте място в Халкидики

            Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
            Намерих и вече запазих едно малко хотелче в Ханиоти. Ще пиша за впечатления.
            Още чакаме впечатления от почивката ти или забрави да се върнеш и си още там

            Коментар


            • #7
              От: Препоръчайте място в Халкидики

              На втория ръкав - Сарти, гледай да си по към южния край, има много приятни плажчета. На първия ръкав - Калитеа (Kallithea), много приятна гледка. Името на селото значи хубава гледка в превод. Ханиоти също е ок, макакр и малко по-зле от подледното. По-евтино е между Солун и Касандра - Неа Плагия, но и водата е по-студена. Ако останеш там задължително намери таверната Хрисо пагони, страхотна е.
              Георги Гатев

              Коментар


              • #8
                От: Препоръчайте място в Халкидики

                Първоначално публикуван от plaskom Преглед на мнение
                Още чакаме впечатления от почивката ти или забрави да се върнеш и си още там
                В последния момент се разсъхна. Продадох ваучера на колеги от форума, надявам се да споделят впечатления.
                Александър

                Коментар

                Активност за темата

                Свий

                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                Зареждам...
                X