Доста време мина, запролети се вече. Та да споделя хармонията от впечатления и визуален трилър, които ме споходиха при кратката ми няколко дневна разходка у комшиите в Есен (Дойчланд).
Пристигане, шока беше буквално от "вратата". на тия им цъфтят дъветата през есента.

С влизането в залата директно те мятат по същество.

Красоти до бегачките

И ... я! Возилото е участник в офроуд състезания, доста наточено

Запознах се с г-н (май беше Бранденбург), оказа се, че щанда рекламира ролкедж системи...

ама порша си бе доста наточен

този е от лъскарките за пред кафенетата

Корабен двигател ли си помислих, грешка. Просто Порше

например Панамера със седестотин коня

А това е милион и половина за кола и милион и половина за да я направиш състезателен оранжев болид.

Та темата ще я дописвам защото разходката ми бе по дни и по зали, а те бяха над 14 от калибъра на най-големите в Пловдивския панаир но по 4.
Пристигане, шока беше буквално от "вратата". на тия им цъфтят дъветата през есента.
С влизането в залата директно те мятат по същество.
Красоти до бегачките
И ... я! Возилото е участник в офроуд състезания, доста наточено
Запознах се с г-н (май беше Бранденбург), оказа се, че щанда рекламира ролкедж системи...
ама порша си бе доста наточен
този е от лъскарките за пред кафенетата
Корабен двигател ли си помислих, грешка. Просто Порше
например Панамера със седестотин коня
А това е милион и половина за кола и милион и половина за да я направиш състезателен оранжев болид.
Та темата ще я дописвам защото разходката ми бе по дни и по зали, а те бяха над 14 от калибъра на най-големите в Пловдивския панаир но по 4.
Коментар