Здравейте, дойде време да споделя с Вас едно пътуване за 40-ми рожден ден, което замислях от известно време. И така на 20.11 хайде на Wizz-ито и хоп в Рим
. Няма да пиша коментари , а само снимки че имам страшно много впечатления и то все хубави!

Не знам защо, но тази кола
беше заключена по този начин
Май все пак ще има коментари
. 

Мястото е огромно и много красиво. Нямаше много опашка за да влезеш, за наша радост!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Вечния град!
Свий
X
-
0899278323-0877500798
Коментар
-
От: Вечния град!
Това е фонтана пред стълбите.
На другият ден хайде при Папата,обаче понеже съм голямо гюле Той бил в Африка и стана така че БЯХ В РИМ И НЕ ВИДЯХ ПАПАТА

ама другия път.Моя милост на площада

Тук са мощите на Свети Петър
А така се почиства най голямата катедрала в света.
Списък на всички Папи!
Това е снима от вътре на купола и самият купол
А това е най отгоре и градините на Ватикана-
0899278323-0877500798
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
Случайно намерихме магазинът на Джепето и екипа на Ръсел Крол!
Ди Треви през деня и прочутата ваза с която Бернини е скрил фонтана от досадния бръснар.
Разбира се това постоянно си го купувахме, защото е уникално вкусен и толкова много видове че направо....
Според легендата тази църква е построена след като на Папата в съня му се явила Мадоната и му казала кчдето на другият ден има сняг там да направят църквата- добре ама на другият ден било 5-август ... и там имало сняг.
Паметника на Гарибалди и Църквата дарена от Папата на Българската православна църква, която се намира до фонтана Ди Треви.
И така май това беше от мен, дано Ви хареса и пожелавам на всички който не са били там да идат!И една последна снимка за всички Дами от форума-
0899278323-0877500798
Коментар
-
За жалост не, защото когато минавахме все беше вечер и беше затворено. Но от хълма, където е паметника на Гарибалди гледката също е много хубава!Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеМного хубави снимки!
Добре си направил, че си се качил на купола на Сан Пиетро, гледката е зашеметяваща.
На покрива на "Пишещата машина" качва ли се? И от там има хубава панорама и далекогледи.0899278323-0877500798
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

.
Коментар