Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Експедиционен портал

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Експедиционен портал

    http://www.expeditionportal.com/forum/index.php

    Това е експедиционен форум, на който попаднах наскоро съвсем случайно (както обикновено става, когато търся съвсем друго). Портала не е нещо особено, из нета има далеч по-описателни странции относно пътувания, пътешествия и експедии с 4х4, но ми харесва както идея:

    - оформено е по марки
    - има раздели за експедиции, подготовка за такива, и съответно кой къде е ходил (с какво) и какво е видял.

    И тъй като мен експедициите ме грабват неизмеримо повече от колкото траял-троши-то (не се засягайте) го качих тук да го видите и вие. Много ще се радвам ако в България и наоколо с тази хубава природа се разрастне експедиционния офроуд..

    Вие как смятате?

  • #2
    И мен вече взе да ме хваща страх от тия моите "разходки". Не е нормално толкова време тая кола да не се чупи.
    Не ми е толкова за пърите колкото за времето което ще загубя в бокса. А за нервите дето ще хвърля по "майстори" да не говорим.
    Вече знам какво може джипа и смятам да го може когато се налага а не самоцелно.

    Коментар


    • #3
      Далеч съм от мисълта да отричам едното за сметка на другото. Разходката в гората е нещо уникално и трябва да му се радваме докато можем (докато ни позволяват). Щото ще дойде време, дето ще трябва да качваме джипките на платформи до Русия, Азия, Африка или някъде и да караме там.. Дано не дойде скоро..

      Коментар


      • #4
        Прав си. Аз за това написах разходки в кавички. Щото тва нащо в повечето случай е по блиско до траяла. Да не ме чуят съзтезателите че ще ми се смеят. Обаче повечето притежатели на автомобили 4х4 като разберът какво правим казват че сме луди да ги вкарваме тия коли в гората. Защото те освен асвалт и чат-пат сняг по него не са видели.

        Коментар


        • #5
          Първоначално публикуван от kinex
          ...Обаче повечето притежатели на автомобили 4х4 като разберът какво правим казват че сме луди да ги вкарваме тия коли в гората...
          Е това е нормално. Винаги хората ще се делят на такива, които си купуват гребенче за да го ползват и други, които да го показват..

          Но пак да разграничим. Не бих вкарал всичко подобно на Туарег и Диско 3 в гората.. И в това вярвам няма нищо ненормално. Затова, който може да си го позволи си взима джип за возене, джип за трошене и т.н. Останалите импровизираме с "all-in-one", естествено с много компромиси (така или иначе, дори и да не го признаваме)..

          Отклонихме се от темата - а именно експедициите...

          Коментар


          • #6
            Яро, нали щяхме да правим някакви експедиции с колела и тем подобни Може да се организира нещо интересно ...
            RB Patrol Team

            Коментар


            • #7
              Браво Яро, пакси отворил много хубава тема. Съгласен със с всичко написано до тук. И на мен ми писва безцелното трошене, но ми се иска да правим по екстремни преходи защото след екстремните маршрути обикновено идват истинските планински красоти.
              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

              Коментар

              Активност за темата

              Свий

              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

              Зареждам...
              X