Най вероятно Ще се пипне Турбото и помпата и сила ще дойде но ми се струва че тогава ще заплаче за по сериозен съединител
След 1-2 разходки сам ще си каже кво му требе за сега само стреляме на сляпо със сигурност му трябва Хикса
А и Тойотата добре се справи на Снощните разходки по късно ще кача снимки но беше много тъмно и не знам дали ще се разбере нещо.
Ето малко снимки от Пробата на Пачо на Чудовището ще има и клипове.
Първите снимки са на Дупката която се изкопа след като Пачо мина през нея се едно караше по асфалт без никакви затруднения.
Говорим за дупка поне 60 - 70 см и Имаш опит да се излизе от дълбоките коловози което него сбърка с ГОЛЕМИТЕ ГУМИ и обикрачване на коловозите представете си дупката колко е дълбока като Гумата е 92-3 сантиметра.
И след това Калин Даде "СИЧКАТА ГАЗ" на Тойотата с Мисълта за прелитане над дупката но остана по корем безпомощен.
Неми се искаше да пускам снимки на трасето да не се Уплашат Русенци но Нека и те се Подготвят за Съботната Разходка.
Неми се искаше да пускам снимки на трасето да не се Уплашат Русенци но Нека и те се Подготвят за Съботната Разходка.
За целта утре заминавам за София да взема бутонките на Влади, че да не се излагаме пред чужденците.
Колкото до подготовката с други матреали мисля, че дамаджана вино и наръч сиджуци ще свършат работа ако не от нямането ще прибавя и шише кайсиевка.
ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
0896 846 246
Бъдете сигурни че ние Никога не постъпваме така с Гостите - да ги караме да се излагат.Мисля че ще бъде много хубава разходка и на терена и после на масата така че който пропусне ще съжалява
Коментар