Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хард разходки в Бяла Слатина
Свий
X
-
От: Хард разходки в Бяла Слатина
С малко закъснение качвам снимките от моя апарат.
Действието се развиваше в гората на Габаре.Генчо с Тойотата атакува успешно дълбоките коловози.
Аз бях гост на Калин и се бях настанил удобно на предния кожен фотьойл на Американското возило.Калин не бе в кондиция да шофира и возилото заседна стабилно!
Трябваше да го играя като навигатор,но вътре на топло и чисто бе по приятно.
Започнаха опити за вадене на Американското жеуезо.
Тц.С теглене не става.
И пак...
Имаше и безплатни кални бани.
Явно е здравословна северозападната калчица.
Последва вадене с помоща на лебедка.
И пак тц...Тойотата само се приближаваше към полегналия джип.
ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!
Коментар
-
Подвързахме и верния джип на Драго към Японеца,но лебедката теглеше всичко друго ,но не и закъсалата машина!
Накрая завързахме теглещия към едно дърво и нещата се получиха.
Терена е каменлив и леко кален.
Имаше пак помощ от приятел за нашия всъдеход.
По едно време групата спря ,а слизахме надолу...
Японеца беше полегнал стабилно на пушките.
След като го изтегли верния УАЗ последна втори успешен опит.
ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!
Коментар
-
Последва и опит от Руската машина,но и тя весело поврътваше гуметки с яко посадени дифове.
А бялата нинджа си минава само на "дзадно".
Леко лирично отклонение или опит за макро.
Имаше и типичната за тази група скара,но този път беше повече от скромна...от към алкохол.А Пачо пак режеше с мерак тънки мезета.
"Диска" искаше як огън.
Специални благодарности на домакините и по специално на Доновия (шофьора на белия ждребец) за прекрасно приготвените пържоли!
Без думи.
Коментар
-
А това ще е бъдещия луксозен "навес" на Белослатинската група.
След ГАЗ-ката това е една от другите ми любими марки!
Имаше и мерене на задните блокажи.Нисана се изкачи доста високо и вдигна летвата...
Но Генчо имаше скрит коз и изпусна задните колела.
Спадането на гумите си заслужаваше,изкачи наклона поне два пъти.
Стана хубава разходка,дано пак да поканят!Поздрави на групата.
П.П.Сега разбрах,че човека с Гранда се е сдобил с една легендарна джипка-73ка-4,2D!"ЧЕСТИТО!!!Последно редактирано от Светозар Стеев; 05-03-14, 23:06.ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!
Коментар
-
Браво Зари Много Хубави снимки си направил Хубаво ще е ако дойдеш и на 15 за разходката ще бъдем доста хора и ще е интересно а и Групата има нови придобивки които до 15 ще се стегнат и препипат.
Ето малко Снимки на Калин на новата Тойота на Задигнатия патрол на Пачо и още един патрол (лъскач) за новия Офродър.
Коментар
-
"Човека с Гранда"се върна в правата вяра!Не му трябваше много-една разходка, в която го вадихме 2-3 пъти от калта и се сети!А иначе, колко силна група ставаме с увеличаването на белите жребци не знам,но поне ще има котви за закачване на лебедките..
Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
Враца
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар