Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хард разходки в Бяла Слатина
Свий
X
-
От: Хард разходки в Бяла Слатина
Пачо, е имал невероятен късмет! Шасито здраво ли е ?ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнениеПачо, е имал невероятен късмет! Шасито здраво ли е ?Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
Враца
Коментар
-
Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнениеАбсолютно здраво и право,търси се купе.
Последно редактирано от Стоян Францов; 15-03-13, 22:26.
Коментар
-
Първоначално публикуван от valio_bsl Преглед на мнениеЩе има ли разходка тази събота или неделя ?
За групата: заповядайте от 13,00ч. на ХАНА.
Аз и Калин сме приготвили едно агънце да изядем за да изгониме каръка от миналата седмица.0885 777 899
Коментар
-
Първоначално публикуван от ПАЧО ЦОНКОВ Преглед на мнениеУтре-неделя ще разходиме едно АГЪНЦЕ на ХАНА.
За групата: заповядайте от 13,00ч. на ХАНА.
Аз и Калин сме приготвили едно агънце да изядем за да изгониме каръка от миналата седмица.Последно редактирано от Валентин Исаев; 16-03-13, 18:36.Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
0885 660 613
Коментар
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение...Този път и жените са с нас...[ATTACH=CONFIG]559926[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]559927[/ATTACH]
Майтапа настрана, живи и здрави!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар