Страхотни снимки момчета, мойте не представляват нищо. g_gosho благодаря за комплиментите .. трогната съм И все пак беше невероятно преживяване Хайде искам и клипчетата да гледам, нямам търпение да видя когато ме охвърляха Ники и Иван с кал
БРАВО,юнациПрекрасни снимки,но няма как да не са такива,като гледам,че е било повече от униКАЛНОВие не знаете що е скука,всеки път е такаГледам и се ядосвам,че съм изпуснал многоПоздравления на офроад девойката-смела постъпка,на фотографите-невероятни снимки и на всички участници-живи и здрави бъдете
П.П.Ники,как ти дава сърце да се разделиш с тая ненормална Уазка,премисли се,бе човек...
Драже,имаше и днес желаещи,като за последно за тая година,но.....пак тая работа,нема начин.Дано сте се забавлявали както само вие си знаете.ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ на НОВАТА ГОДИНАДано Ти донесе всичко,което старата неуспя
Драже,имаше и днес желаещи,като за последно за тая година,но.....пак тая работа,нема начин.Дано сте се забавлявали както само вие си знаете.ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ на НОВАТА ГОДИНАДано Ти донесе всичко,което старата неуспя
Благодаря Иво! Бъди жив и здрав! На 31.12. се събрахме към 14ч. няколко джипа и отидохме на трасето където се провеждат състезанията по мотокрос Покарахме малко, после отидохме в нашето Рио и накрая седнахме около скарата на вилата на Асен Пихме бира с наденички и към 17ч. се прибрахме Има и снимки на който Нисана на Аси върви на задни гуми
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар