Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хард разходки в Бяла Слатина
Свий
X
-
От: Хард разходки в Бяла Слатина
Ето и последните клипове,които съм качил в you tube.Лесно се снимат но трудно се качват и затова онзи ден не снимах и много други интересни моменти от разходката.Не знам защо само аз и Драго снимаме,но май вече ще вземаме и пари, иначе ще пускам клипове само когато не минете някъде(резила).
Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
Враца
Коментар
-
Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение...май няма да ги дочакаме...Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
Враца
Коментар
-
Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение...черна точка!Шегувам се-то да караш ли,да снимаш ли...Има хора за всичко!но документирането е важна част от разходката.
клипа коитосъм качил,но мисля че те по-пълно отразяват духа на разходката.
Ето и две снимки за най-запалените фенове на фотото но само на вярната марка:Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
Враца
Коментар
-
Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
Коментар
-
Първоначално публикуван от niki76 Преглед на мнениеНещо за неделя.ГАЗ69А 1.9TDI тел.0888550671 Дако Бяла Слатина
Коментар
-
Първоначално публикуван от ceko yaz469 Преглед на мнениеИ аз съм навид за неделяТойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
Враца
Коментар
-
Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнениеУАЗа има ли вече турбо,че в тази кал ще му трябва?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар