От: Хард разходки в Бяла Слатина

Гумите позапушиха
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хард разходки в Бяла Слатина
Свий
X
-
Първоначално публикуван от karo_1 Преглед на мнениеБраво, добре сте се повозили и сте хапнали и пийнали.
Ама вие на това ХАРТ ли му викате?
ПП: Без лоши чувства
Коментар
-
http://www.youtube.com/user/geki64#p/a/u/2/HIFs9x7mJJk
Ето няколко клипчета от последната разходка. Бавно се качват, защото са много големи, но скоро ще се качат и по-големите.Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
Враца
Коментар
-
Първоначално публикуван от g_gosho Преглед на мнениеЧестита придобивка Ники, дълго да те слуша!!!
Поздравления за разходката, силна както винги.
Коментар
-
Първоначално публикуван от niki76 Преглед на мнениеЗаповядай на гости да научим нещо повече за хард разходките,добре дошъл си.ПП: Без лоши чувства.
Майтапа на страна, обаче ако наистина сте навити може да организираме една разходчица обаче във Врачанския балкан, че ще е малко по гърбаво от вашите ливади. Имаме да досъберем една джипка и ще се обадим.
ПП. : Гледам купил си си Патрол, честит да ти е и верен когато ти трябва!NISSAN PATROL GR
OFFROAD CLUB 4x4 VRATZA
Коментар
-
Страшно бавно се качват тия клипове,защото са с голяма резолюция,но ако дъщеря ми не ми откаже тази вечер продължаваме.най-интересните са назад. А колкото до това колко хард са разходките,мисля че на снимки и на клипове нищо не изглежда хард,но ако си обърнеш джипа,както направи Калин онзи ден,едва ли ще ти се вижда много софт разходката.Поемам ангажимент за връзка между двете групи,защото познавам хората и от двете,за да спретнем една хубава разходка,но не за мерене на п . . . .те,а за удоволствие,пък колкото хард излезе,толкова.Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
Враца
Коментар
-
Няма проблеми Генчо! Познаваме се много добре двете групиПравили сме заедно разходки и пак ще правим
Днес бях при Калин и ги поканих на 11.09. да дойдат на състезанието
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар