Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хард разходки в Бяла Слатина
Свий
X
-
От: Хард разходки в Бяла Слатина
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеКруми ни показа Тойота кючек[ATTACH=CONFIG]813419[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]813420[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]813421[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]813422[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]813423[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]813424[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]813425[/ATTACH]
„Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“
Коментар
-
Айде бе! Да не залепнахте на Зверино? Още в събота бяхте изпразнили тавата, а вече е понеделник пък ви нема...
Вече не знам какво да си мисля! Най-лошия сценарии е да сте заспали, да е свършило горивото на агрегата, да е спрял хладилника и да се е развалило месото.... пу-пу...
Коментар
-
Явно няма да се появи никой, та да напиша аз. Състезанието в Зверино ме загуби като зрител за известно време, точно когато Стоян ми каза "Ей там е белослатинската група". Отивам и... групата станала хибридна, допълнена от разни голи суходолски елементи:
Почнаха да ми наливат едни бири, лафове, приказки и... по едно време дойде Пачо.. въоръжен:
Освен това оръжие, имаше и бастун, заварен. Ама по-важно е те това оръжие:
От страни на бивака чакаше още едно оръжие да му дойде реда:
И аз, като човек дето не обича оръжията, реших да си тръгвам и повече да не се виждам с никой от тая група, поне тоя ден. Избягах през глава, право в комплекс "Оазис". Още с влизането, на първата маса до входа, половината белослатинска група седи и пие уиски. "Ела, вика, ела..." и... пак ме черпиха... Нема отърване от тия хора..
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеАйде, бре! Цял ден мина от състезанието и още няма снимки с пълна тавичка! Нещо се размотавате! Май само аз си пиша в тая тема....Специалния подарък от теб за нашата група
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Чакай тогава и аз д а се цитирам от другата тема, че дъската много не касае състезанието...
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеТук е моментът да кажа, че изписването на този уред за свещенодействие, е сътворено от златните ръце на нашата колежка Son4o:
Сонче, отново много ти благодаря!
А на Групата: Много мезета да нарежете и с хубав алкохол да ги консумирате!
Пък и мене да поканите.... пак!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар