Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хард разходки в Бяла Слатина
Свий
X
-
От: Хард разходки в Бяла Слатина
Първоначално публикуван от ionko68 Преглед на мнениеГенчо каква е тази злоба и завист бре ..
Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
Враца
Коментар
-
Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнениеПървото не ми е в кръвта,а за второто- няма как да ви завиждам за Витарите,виж ако бяха ЛК70 с 1KZ тогава да !Просто колегиална закачка,за да се опитам да надъхам младежите за нещо по различно от тези локви. А наздраве и честит празник.
, но при разходка из твоя район съм сигурен че няма да се откажат
.
Наздраве и честит празник.
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеТри пъти се връщах да чета, да не би да съм пропуснал, ама май верно не сте ходили на вилата! Е бива ли така? Тавичката е засъхнала...ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Нашите състезатели Пешо и Зари са вече на заслужено второ място в Хоби Трофи Кърджали,с автомобил Тойота ЛК70 ,за който направо завиждам на Пешо,въпреки,че е омачкан,като войнишко канче.Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
Враца
Коментар
-
Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнениеНашите състезатели Пешо и Зари са вече на заслужено второ място в Хоби Трофи Кърджали,с автомобил Тойота ЛК70 ,за който направо завиждам на Пешо,въпреки,че е омачкан,като войнишко канче.
Коментар
-
Първоначално публикуван от unikat13 Преглед на мнениеГенчо ,Тойтата не омачкана просто е автомобил с история.ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар