Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хард разходки в Бяла Слатина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Хард разходки в Бяла Слатина

Коментар

Абе Калин и Генчо май трябваше да бъдат във Варна,на истинското трофи.

Коментар

Малииии много кал, много клип много нещо
        Евала и благодарско за споделеното.
        И мицубиши буса много добре се представя, ама и с добри "маратоники" е обут

А на Генчо какво сте му давали, че толко хубаво се глобе в калта
        Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
        И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
        вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Привет Бяла Слатина,както винаги мнооого кал и мнооого емоции.И при нас е кално но, с този моят кораб съм за никъде.
          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Мале,верно много,ама много кал!!!Много добри клипчета.Чакаме снимките на Драго с нетърпение.
            ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

Поздравления за страхотните клипове! Белослатинската група както винаги на ниво!

Коментар

Айде бе Драго докога да чакаме снимките?

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka-bsl Преглед на мнение
                  Айде бе Драго докога да чакаме снимките?
                  Ми те снимките ще са интересни знам,но текста към тях е много важен...затова и чакаме снимките на Драго...!
                  ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

гледам много добре се забавлявате другия месец мисля и аз да се присъединя към групата само да доидат някои ъпдеити за toyotata Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1277.jpg
Прегледи:1
Размер:207.5 КБ
ID:5379817Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1279.jpg
Размер:201.7 КБ
ID:5379818Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1282.jpg
Размер:192.8 КБ
ID:5379819Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1286.jpg
Размер:119.5 КБ
ID:5379820Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1288.jpg
Размер:81.4 КБ
ID:5379821

Коментар

Първоначално публикуван от stilianspasov Преглед на мнение
                      гледам много добре се забавлявате другия месец мисля и аз да се присъединя към групата само да доидат някои ъпдеити за toyotata [ATTACH=CONFIG]458143[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]458144[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]458145[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]458146[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]458147[/ATTACH]
                      Поздравления за машината! Нямам търпение да я видя в гората. Завиждам ти благородно.

Коментар

гледам много добре се забавлявате другия месец мисля и аз да се присъединя към групата само да доидат някои ъпдеити за toyotata [ATTACH=CONFIG]458143[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]458144[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]458145[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]458146[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]458147[/ATTACH]
                        Голяма красавица!Благородно ти завиждам!Тази машина ще развали съня на всеки Тойотаджия,записвам се за едно кръгче отсега.Пожелавам ти много и безаварийни километри!
                        П.С.Има ли блокажи на преден и заден мост?
                        Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                        Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                        Враца

Коментар

Айде Драгоооо,да не ти се освети филмчето?
                          Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                          Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                          Враца

Коментар

има блокажи и от пред и отзад

Коментар

Честито Стели!!! С нетърпение те чакаме да я окаляме. Ма тя голяма красавица бе, но тоя лак на боята не и отива да знаеш.
                              0885 777 899

Коментар

Генчо, компютъра ми забива от клиповете и не мога да кача снимките.
                                ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                                Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X