Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хард разходки в Бяла Слатина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Хард разходки в Бяла Слатина

Очакваме и Генчо да качи клиповете от мястото на събитието
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Прекрасна разходка.Браво!

Коментар

Здравейте от Плевен. Драго дане би да има някой който да ходи на състезанието в неделя.

Коментар

Бая кал е имало на разходката ви. Направо чисто предизвикателство!

Коментар

Ржака. Русский тестдрайв. Russian offroad.flv
            НОNDA-900RR - RENAULT MEGANE SCENIC 1.9DTI - OPEL CORSA 1.3 mi

Коментар

Първоначално публикуван от slunho Преглед на мнение
              Здравейте от Плевен. Драго дане би да има някой който да ходи на състезанието в неделя.
              Ми засега няма да ходим. Виждам, че ти ще участваш! Успех утре и поздрави на Коки!
              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от ceko yaz469 Преглед на мнение
                Ржака. Русский тестдрайв. Russian offroad.flv
                За това май става дума.Интересно клипче си изнамерил!
                ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

Първоначално публикуван от steev69.bg Преглед на мнение
                  За това май става дума.Интересно клипче си изнамерил!
                  Привет Бяла Слатина! Клипчето показва нагледно че, и на добрите джипки им трябва трактор, а на най- добрите и по два.
                  не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

А не можеше ли просто да го вържат с по-дълго въже и първия трактор да дърпа от сухото след като видя че не става?
                    На мен ми прилича на екранизация на един тазказ който се мотаеше из форума...
                    LZ(единица) Лима Жоро Жоро
                    2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Първоначално публикуван от dakogaz Преглед на мнение
                      Няколко клипчета от днес , това кално баирче го превзе само Генчо с тойотата .http://www.youtube.com/watch?v=ENNzAvJiV3I Имаше и други опити ноhttp://www.youtube.com/watch?v=ENNzAvJiV3I но без успех http://www.youtube.com/watch?v=TqMSVWvZlhA следваше най важниат момент от разхотката http://www.youtube.com/watch?v=gpHkbhCGvRE и http://www.youtube.com/watch?v=CyjAbkXVbM0
                      Доживях да видя клип и с моята Тойота,но пак не е стигнала лентата до момента на изкарването на баира,но все пак е нещо!Нали аз все съм оператор та затова и сега клиповете с УАЗите преобладават.Хайде и сега пак така:
                      v[ideo]http://www.youtube.com/watch?v=8l_xQc_QMEU[/video]

Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                      Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                      Враца

Коментар

И един пропуснат:
                        Враца

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                          Аз пръв пробвах да мина, но всичките ми десетина опита бяха неуспешни След мен Генчо с Тойотата също направи десетина опита и премина После аз пак пробвах и за пръв път на това място УАЗика не можа да излезе Ако беше с по големи гуми и да не е с редукторни мостове щеше да премине. Мойте гуми са си оригиналните за УАЗ и почти нямат грайфер
                          разбирам те напълно но всеки ден не е велик ден.днес в нашето село отново имаше хард разходка но не участвах с уаза имаше една Г-класа което изкачи едно много клано баиче но в момента нямам нито клипове нито снимки,очаквам тия дни да се здобия и да ги кача.до днес никои не беше го минавал освен Г-класата но беша малко замръзнало може би затова се и качи иначе единствената надежда беше в моя уаз но уви и тои не можа но следваштия път ще му издишна гумите та да видим какво ще стане. и вече се надявам да излезне че хората залагат ягнета впочем 1 ягне е заложено и ни стимулира да си трошиме машинките за едно пусто ягне.

Коментар

Ето и няколко снимки от разходката:първо Тойотата покорила баираНатиснете снимката за да я уголемите

Име:04032011202.jpg
Прегледи:1
Размер:115.1 КБ
ID:5257952.
                            после коловозитеНатиснете снимката за да я уголемите

Име:04032011204.jpg
Размер:253.5 КБ
ID:5257946Натиснете снимката за да я уголемите

Име:04032011205.jpg
Размер:265.1 КБ
ID:5257949
                            УАЗа на ДрагоНатиснете снимката за да я уголемите

Име:04032011206.jpg
Размер:220.9 КБ
ID:5257956
                            и поредица снимки на моята Тойота след спускането, при което разпънахме с Драго една лебедка ,поради подценяване на ситуациятаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:04032011212.jpg
Размер:214.1 КБ
ID:5257955Натиснете снимката за да я уголемите

Име:04032011207.jpg
Размер:141.2 КБ
ID:5257954Натиснете снимката за да я уголемите

Име:04032011208.jpg
Размер:163.0 КБ
ID:5257953Натиснете снимката за да я уголемите

Име:04032011209.jpg
Размер:166.2 КБ
ID:5257951Натиснете снимката за да я уголемите

Име:04032011214.jpg
Размер:238.8 КБ
ID:5257950Натиснете снимката за да я уголемите

Име:04032011210.jpg
Размер:241.5 КБ
ID:5257948Натиснете снимката за да я уголемите

Име:04032011215.jpg
Размер:226.9 КБ
ID:5257947Натиснете снимката за да я уголемите

Име:04032011213.jpg
Размер:224.3 КБ
ID:5257957
                            Последно редактирано от genadi.tsvetkov; 05-03-11, 23:20. Причина: граматика
                            Враца

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                              Аз пръв пробвах да мина, но всичките ми десетина опита бяха неуспешни След мен Генчо с Тойотата също направи десетина опита и премина После аз пак пробвах и за пръв път на това място УАЗика не можа да излезе Ако беше с по големи гуми и да не е с редукторни мостове щеше да премине. Мойте гуми са си оригиналните за УАЗ и почти нямат грайфер
                              наистина гумите ти са на фалит но с тия гуми как върви просто ме кефи отвсякаде не ми се мисли ако му шибнеш едни тракторки, аз тука търсих но немога да намеря никаде в нашия раион, щото тука оффроудистите не са много от Велинград има няколко джипа ама като цяло вашия окръг ни биете от всякаде дори правите хард всеки уикенд, с две думи ЕВАЛА ВИ! Дори никои не иска да си купува и руски джип били са таратаики и не били проходими има 7-8 текезесарки и 10-15 уазки ама уви собсрвениците не ги влече много много по харда,гледат се като овце всекки почна да си копува паджерита маджерита и през 2-3 седмици идват да ме викат да им вадя манекенските джипове.

Коментар

Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
                                Ето и няколко снимки от разходката:първо Тойотата покорила баира[ATTACH=CONFIG]306951[/ATTACH].
                                после коловозите[ATTACH=CONFIG]306912[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306940[/ATTACH]
                                УАЗа на Драго[ATTACH=CONFIG]306955[/ATTACH]
                                и поредица снимки на моята Тойота след спускането при което разпънахме с Драго една лебедка поради подценяване на ситуацията[ATTACH=CONFIG]306954[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306953[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306952[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306947[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306943[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306938[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306934[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306956[/ATTACH]
                                Едно голямо БРАВО на тоиотата на Генади и за напрет все така да се отчита.Ситуацията и била много интересна нагоре излизаш надоло с лебетка това трябва да си го запиша някаде интересно но факт.ето тава сега е далавера нагоре да излизаш да не си мъчиш лебетката надоло да ти помага по малко
                                Последно редактирано от UAZ_452; 05-03-11, 22:43.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X