Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хард разходки в Бяла Слатина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Хард разходки в Бяла Слатина

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
    Поздрави и от мен за цялата група. Имам и Въпросче към Драго. Защо бегаш пред уазката? Да не те е срам да се возиш във вече изчезващ вид ? Гледам само един уаз за цвят. А какво беше преди две, три години...?

П.С. И не казвате нищо за най-добре представилата се марка или джипка.
    Най добре се представиха Тойотата, УАЗките, Витарите и Киата!

Коментар

Първоначално публикуван от kalin_79 Преглед на мнение
      Еййй. Големи инати сте бре. Хич не искате да го похвалите Йонко и неговата Витара. За другия път ще му кажа да си махне куките и да не може да дърпа. А няма ли и клипче с друга джипка да върви сама?
      0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Да, на Йонко витарата е най-подготвеното 4х4 сред всичките участници в разходката. Просто нямаше място където да се затрудни, ама то нали знаете си е и до шофьора

А иначе, на всяка УАЗка се падаше по една Витара, не се дават уазководите лесно, а и навсякъде си минаха на самоход, а че дори и без шофьор ....тцццц

и още двама УАЗ-Витара

и още един комплект

Поздрави на групата.
        Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Колеги здравейте! Познавам само двама от групата от Бяла Слатина - Ники и Бат'Драго...но не се съмнявам, че сте отлични пилоти и офроуд манияци!!!Чета редовно за хард-приключенията из моя роден град, и както казах мога само да съжалявам,че не съм в вас! Много искам да карам заедно с групата ви и се надявам скоро да ви дойда на гостенеРеспект към може би най-готините УАЗ-каджий..Бъдете живи и здрави приятели!!!

Коментар

Първоначално публикуван от kalin_79 Преглед на мнение
            То други марки не останаха, само моята, обиждаш ме .

Коментар

За Нисана или добро или нищо!
              Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
              Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
              Враца

Коментар

Браво,много многолюдна и хубава разходка сте си спретнали!Респект!
                Давам по едно рамо,първо на УАЗ-каджиите(нали сме изчезващ вид) ,след това и на Сузукитата!С радост бих присъствал на Вашите разходки ,независимо с моя ГАЗ-69 или Jimny!
                Поздрави на всички участници!
                Последно редактирано от Светозар Стеев; 25-01-11, 21:28.
                ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                  Не ме е срам Ванка. Никога няма да се откажа от УАЗките! Две УАЗки бяха на разходката. Вярно е, че са изчезващ вид, като им взимате мостовете да ги слагате на Витарите съвсем ще изчезнат
                  Драго и на Киите ги слагат. Продавай Уаза докато е цял и твойта Киа не е разбрала, че ше го отнесе като куцо пиле домат.
                  0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Драго и на Киите ги слагат. Продавай Уаза докато е цял и твойта Киа не е разбрала, че ше го отнесе като куцо пиле домат.
                    Интригуваща подсказка,за начин да не се отказва човек напълно от УАЗа.Може да си казваш че душата на УАЗика е преминала в КИАта.(заедно с дифовете де)
                    Враца

Коментар

УАЗ-за си е вечен, аз да ти кажа колега откровенно, ако имах парички бих си взел УАЗ 469...как му се бях наточил на хубавеца на NIKI76,ама пусти пари ...Няма такава машина..Ultimate car!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Владо_Веков Преглед на мнение
                        Колеги здравейте! Познавам само двама от групата от Бяла Слатина - Ники и Бат'Драго...но не се съмнявам, че сте отлични пилоти и офроуд манияци!!!Чета редовно за хард-приключенията из моя роден град, и както казах мога само да съжалявам,че не съм в вас! Много искам да карам заедно с групата ви и се надявам скоро да ви дойда на гостенеРеспект към може би най-готините УАЗ-каджий..Бъдете живи и здрави приятели!!!
                        Благодаря ти Владо! Винаги си добре дошъл при нас на гости и на разходка в Бяла Слатина! Ще караш моя УАЗик на разходката!
                        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от Владо_Веков Преглед на мнение
                          УАЗ-за си е вечен, аз да ти кажа колега откровенно, ако имах парички бих си взел УАЗ 469...как му се бях наточил на хубавеца на NIKI76,ама пусти пари ...Няма такава машина..Ultimate car!!!
                          Що нему оусна оферта за Нисана?можеше и да се навие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Да слагат ги Ванка Ще си оставя два моста за Киа-та за всеки случай

Коментар

Има ли желаещи за неделна разходка?Калин ще докарва утре прототипа,а аз имам нови гуми и искам да видя как са,макар че имам проблеми с газта-вероятно спукана мембрана.
                              Враца

Коментар

Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
                                Има ли желаещи за неделна разходка?Калин ще докарва утре прототипа,а аз имам нови гуми и искам да видя как са,макар че имам проблеми с газта-вероятно спукана мембрана.
                                За съжаление аз в неделя съм на работа Генчо, слагай нов изпарител за 50-60лв. и няма да имаш проблеми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X