Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходки в Рила
Свий
X
-
От: Разходки в Рила
Ем, то е така, мен по това време ме е прала градушка на езерата, както си беше хубаво слънце, за 5-10 минути се скомчи и захвана една едра градушка, да се чуди човек какво да нарпави....Първоначално публикуван от ВЕНЦИ КЛЮЧ Преглед на мнениеБоби горе над езерата голем студ брахме ама си заслужаваше.
Само че на кой езера сте ходили, това е някъде по вашия край, понеже не познах езерцето, освен да е синьото..
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Не съм ходил до сега на тях, затова и не можах да ги позная..Първоначално публикуван от ВЕНЦИ КЛЮЧ Преглед на мнениеЕзерцето е Чанаците от там почва Черни Искър.Ако се загледаш в далечината ще видиш Бъбрека ама замръзнал,ана последните снимки едно от Урдините езера и Урдина река.
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Групата е от космонафти а не мотористи.Първоначално публикуван от гробара Преглед на мнениеВенциии, ще умориш група та бре!!!!!
Коментар
-
Нямаме Ленд Роувъри,има само от тая марка 1 бр Дефендър.Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнениеСлучайно в групата да няма 2 Ленд Роувъра?? Единия Зелен, а другия Бял, налепен с лепенки на АРБ и други...
Че вчера на Белово ги видях.. 
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.
Коментар