Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Хард" разходка за дата 25. 02. 07

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: "Хард" разходка за дата 25. 02. 07

Предлагам да караме в заградения район.
    Има и дерета и оврази и сигурно кал(като гледам времето май ще размръзне).Има доста видимост та може да се кара и без път.
    Чавдаре може да минем от там където се върна заради хъба.
    От там се отива на дупката.До нея има едно друго дере което е интересно.Като се качиме горе сме близо до х.Шумнатица.
    Ако искате чай де.(с ром) .
    Има и един път дето не сте го карали от Ш.Дол към Рельово.Ако искате може да почнем от там като ви пресрещна.
    Не знам. Както решите.
    Има и вариант да се качиме през Белчин до Клисура.И това не сте го карали.После от там ако Голди или някой друг държат да караме на снЕг може да се проба да слезем в Доспей ама не знам колко е снега.
    КАЗВАЙТЕ.

Коментар

Оправи ли джипа.
      LZ1VMH

Коментар

Той не бил счупен бе.

Коментар

Утре в 9.30 на колелото в Бистрица.
          LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
            Утре в 9.30 на колелото в Бистрица.
            Ейййй, некой ше се отспи!
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Утре в 9.30 на колелото в Бистрица
              Айде елате там, пък да се разбираме. Че аз съм леко раздвоен
              RB Patrol Team

Коментар

На това му се вика шизофрения бре Не си признавай
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                  Айде елате там, пък да се разбираме. Че аз съм леко раздвоен
                  Не виждам за какво да си раздвоен. Сериозните хора правят избор и като се хванат на хорото го играят докрай. Минал си теорията, сега си е редно да минеш и практиката, както си му е редът.

Аз пък съм решил, че ще карам в Рила и нямам намерение да стигам там по тъмно, нито пък да карам някой да виси като прани гащи да ме чака да се наиграя.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Естествено, че ще си ида и на практиката. Това не подлежи на обсъждане. Аз съм човек, който си държи на думата и не мисля да се променям. А както се вижда има хора с различни мнения, как трябва да протече утрешния ден. Мисля, че когато се съберат на едно място и се обсъди, ще има консенсус и всички ще са доволни. А за 30 мин. не вярвам да се променят особенно нещата. Дали ще се прибира в 23 или в 23:30 според мен никва разлика
                    RB Patrol Team

Коментар

До 11.30ч. с Ивчето ще си играем около Ш.Дол.
                      После изчезваме безкрайно.
                      За мене дали ще карам черно или асфалт в ТЕМНЯВАТА е СЕ-ТАЯ.
                      Нито се вижда нещо нито ми е кеф.Цяла седмица карам нощно та У неделя не ми се иска.
                      (е това е лично мнение)

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
                        До 11.30ч. с Ивчето ще си играем около Ш.Дол.
                        До този час аз ще съм там. Гаранция.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Извинете, ако ви спам-вам темата за утре (ще ми се и аз да мога да дойда, но все още нямам кола ), но бях с впечатлението, че вие се кефите на карането по късни доби.. А сега чета друго от Маркан и Чавдар...

С горното не бих искал да подстрекавам диспути и т.н... Просто впчатления..

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                            Извинете, ако ви спам-вам темата за утре (ще ми се и аз да мога да дойда, но все още нямам кола ), но бях с впечатлението, че вие се кефите на карането по късни доби.. А сега чета друго от Маркан и Чавдар...

С горното не бих искал да подстрекавам диспути и т.н... Просто впчатления..
                            Не че ме кефи а не ми е пречило
                            Ама ме е яд като не мога да снимам.А и губиш много от гледките.
                            А аз планината я обичам.Ходих я пеша после с мотор сега с джип.
                            Май е време да комбинирам джипа с пешакрак че се задъхвам нещо.

Коментар

То,последно тука к'во се разбираме?9,30 на Бистрица и оттам към Маркан?
                              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                                бях с впечатлението, че вие се кефите на карането по късни доби.. А сега чета друго от Маркан и Чавдар...
                                Яро, абсолютно съм съгласен с казаното от Маркан. На светло гледките са много по-хубави.
                                В същото време нямам абсолютно нищо против карането по тъмно като завършек на един хубав ден. Даже целокупният ми екипаж започва да мрънка, ако се чуе, че ще се прибираме по-рано и по-светло (не че нещо такова се е случвало напоследък де)
                                Особено е интересно нощното каране в заснежената планина.

Ама човек все пак трябва да има и мярка и да знае къде да тегли чертата. Като например да не се мотае цял ден и да тръгва по тъмно да кара дълъг маршрут, за който знае, че е вероятно да е тежък и дори не е ясно, дали изобщо е проходим.

За да е по-ясно: С удоволствие бих карал онова трасе над Говедарци по тъмно (както вече го бях правил), ако не знаех, че вероятността да се забием в прекалено дълбок сняг и да откараме нощта в ровене, бутане и дърпане е 99,9 %.
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X