Много яки клипчета! Не съм знаел,че джиповете могат да правят скоци като АТВ-та! Забелязях,че имаше доста снимащи,очакваме с нетърпение да пуснете снимки и клипчета!
Снощи е навалял хубав сняг,това е потвърждение на това,че нашата тема е актуална и търпи развитие!Вече два месеца излизаме всяка неделя,почти нямам спомен да сме били по-малко от 10 джипа,а е имало и по 18.Смятятам,че в Русе има сериозни Офроудъри и трябва тази година вече да имаме участие в състезания извън нашият град.
Тюркеджиев старши
Аз снимах доста клипчета , на моя комп се пускат перфектно, но като ги кача в VBOX бавно тръгват ,а пък като тръгнат насичат.Друг е въпроса,че повечето са над 100МВ и VBOX не ги иска. Къде ми е грешката ,дали защото снимам на голяма резолюция 1280/720 FINE HDTV или аз съм скаран с роботите... Простия апарат има още два режима на снимане при клип - 1280/720 стандарт и VGA.
някакви съвети !!!!!
...от друга страна, ако беше така, можеше да бъде и ако беше - щеше. Но не е така и след като не е, няма и да бъде.
Нека само да вметнем,че последните снимки са от АТВ полигона в с.Красен.Там всеки може да тества своята машина,независимо от това дали е джип,АТВ или мотор! Има доста интересни заигравки и е много хубава природата,самото място е такова,че не се задържа много кал!
Тюркеджиев старши
И още-надявам се Захари да не ми се сърди,че Василий е на публичен показ
Напротив я виж какъв съм УБАВ....(от УАЗ и ХУБАВ)
Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
"В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev
За неделя няма да е лошо да организираме един трактор да има с нас!Днес и утре отново го дават да вали.Ще опитап да навия познати да дойдат с моторни шейни!
Тюркеджиев старши
Коментар