Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тази неделя 08.11.2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Тази неделя 08.11.2009

Ти погледни какво става с нередукторните машини.

http://www.youtube.com/watch?v=gEaygSX8DEs&NR=1
    LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
      Е има и други минавали, при това в доста тежки метереологични обстоятелства http://www.youtube.com/watch?v=OpDjQ3-0GLo
      Ей, а какво стана с тоя дзвер! Нещо не се чува?!
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
        Асене, това чудо на техниката е с редукторни мостове. Съответно не се признава за минало..
        Че УАЗ-а да не с обикновенни мостове??? Значи и той не се признава . А от нередукторните, тези които знам че са минавали са Миро и Десо.
        RB Patrol Team

Коментар

Уаз,с редуктори,без блокировки е много по-непроходим от Уаз,с граждански ,мостове с шперове .А ако и за капак има и тракторки,играта став съвсем друга.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
            Уаз,с редуктори,без блокировки е много по-непроходим от Уаз,с граждански ,мостове с шперове .А ако и за капак има и тракторки,играта став съвсем друга.
            В случая няма ти помогнат ни тракторки, ни блокажи .
            RB Patrol Team

Коментар

Щом Соти минава с Кията съм безпроблемен.Ако не те мързи виж разходките от зимата,където Газката изтегли Кията на зад и мина през нейното място.Разходката беше до Мечит.Освен това отам мина и мутанта на Йори,за сега няма такова място където да е минал джипа на Йори,а някой друг да не може.Редукторите не са панацея,това е поредната заблуда на форума.Освен клиренс от5см.нищо,не печелиш.В меката кал,това не значи нищо.Предавателните числа са толкова еднакви,че всичко опира до гуми,а ако има и блокировки?5,13,за граждански и 5,28 за редукторни.
              Последно редактирано от GOLDY-Владиан Христов; 12-11-09, 09:40. Причина: Езика е по груб от колкото трябва.

Коментар

... Редукторите не са панацея,това е поредната заблуда на форума.Освен клиренс от5см.нищо,не печелиш.В меката кал,това не значи нищо. ...

Прав си, че редукторите не са панацея. Виж, за клиренса хич не си прав.
                5 см са много сериозна разлика и за обстоятелства като тези, за които става дума в случая, най-често подобна разлика е разликата между минаване и закъсване.

Основният проблем при преминаването на въпросната локвичка е в това, че на излизане от най-дълбоката част има дълбоки коловози, където недостатъчно големият клиренс води до лягане на мостове ...

Ако искаш, по въпроса за значението на клиренса може да поспориш и със себе си ...

... В случая,големите гуми дават много предимство при преминаването на различни препядствия.Джиповете на Маркан и Емил(зил 131),макар и без блокажи като Тйотата на Пепи, благодарение на по-големия клиренс, минаха по-леко ...
                Този случай е точно такъв. Ако си достатъчно висок, няма да заореш и ще минеш. На това място (в обратна посока) Патрул с 33-ки минава без чужда помощ. Абсолютно идентичен Патрул, само че с 31-ци, имаше нужда от помощ. А разликата в клиренса е има-няма 2 см ...
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Ама невиждам що спорите ако някои иска да докаже нещо в неделя ще се види, като гледам как вали... ще е весело. С 31ци незнам но с 33 има шанс да мине някои , Паджерото с 33 не мина защото не влезна по коловозите а леко отстрани , водата в локвата в момента е към 1,5м като отдоло е тиня защото Паджерото като влезе водата беще до фара и като поседя потъна до капака .
                  Николай Георгиев 0+
                  тел.0887357722

Коментар

Щом Соти минава с Кията съм безпроблемен.Ако не те мързи виж разходките от зимата,където Газката изтегли Кията на зад и мина през нейното място.Разходката беше до Мечит.Освен това отам мина и мутанта на Йори,за сега няма такова място където да е минал джипа на Йори,а някой друг да не може.Редукторите не са панацея,това е поредната заблуда на форума.Освен клиренс от5см.нищо,не печелиш.В меката кал,това не значи нищо.Предавателните числа са толкова еднакви,че всичко опира до гуми,а ако има и блокировки?5,13,за граждански и 5,28 за редукторни.
                    Румене, много те уважавам, ма моля те не говори на изуст. Само за сведение и аз бях там, когато ни дърпа с Газ-та, ама после НИКОЙ не мина оттам, а се заобиколи. А за това филмче, Соти изобщо го няма, ама и това не е от значение. Но разликата в клиренса между Кията и твойта газка е 10-на см., а за тази дупка това е от огромно значение. Няма значение с какви гуми и какви блокажи си, когато и 4-те ти гуми въртят във въздуха. Само за информация, Жоро Суходолски, който кара бежавата Газка, никога не е минавал през тази дупка, а тази планина му е в задния двор и е там повече от често
                    RB Patrol Team

Коментар

В случая няма ти помогнат ни тракторки, ни блокажи .
                      Не сте прав колега http://www.youtube.com/watch?v=y_q9N...eature=related на този клип ясно се вижда че локвата се минава и от нормална машина(или поне така изглежда) не мисля ,че има Редуктори та и гуми си мисля ,че няма ,но пък мина Явно правилото за акъла в главата играе решаваща роля.Иначе евала на колегата със Патролчето много добре се справя,а и мисля че прекратява всякакви спорове относно тази тема
                      За какво са ни закони,като не ги спазваме?!

Коментар

Първоначално публикуван от Jim Beam Преглед на мнение
                        Не сте прав колега http://www.youtube.com/watch?v=y_q9N...eature=related на този клип ясно се вижда че локвата се минава и от нормална машина(или поне така изглежда) не мисля ,че има Редуктори та и гуми си мисля ,че няма ,но пък мина Явно правилото за акъла в главата играе решаваща роля.Иначе евала на колегата със Патролчето много добре се справя,а и мисля че прекратява всякакви спорове относно тази тема
                        Малко си объркал мястото . Това от филмчето, на което минава Патрола е далеч, далеч по-плитко, а и коловоза е наполовина.
                        RB Patrol Team

Коментар

Малко си объркал мястото . Това от филмчето, на което минава Патрола е далеч, далеч по-плитко, а и коловоза е наполовина.
                          Не е ли същия коловоз който споменава колегата Goldy

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                          Ти погледни какво става с нередукторните машини.

http://www.youtube.com/watch?v=gEaygSX8DEs&NR=1
                          За какво са ни закони,като не ги спазваме?!

Коментар

Да ви кажа в момента плитко няма....
                            Николай Георгиев 0+
                            тел.0887357722

Коментар

Темата очевидно е доста интересна-като гледам коментираната локва май наистина се оказва сериозно предизвикателство за повечето машини.Интересува ме какъв клиренс е необходим за преминаване на въпросното място директно през коловоза-без да се заобикаля.За гумите е ясно,че трябва да са съобразени с калния терен.

Коментар

Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнение
                                Темата очевидно е доста интересна-като гледам коментираната локва май наистина се оказва сериозно предизвикателство за повечето машини.Интересува ме какъв клиренс е необходим за преминаване на въпросното място директно през коловоза-без да се заобикаля.За гумите е ясно,че трябва да са съобразени с калния терен.

Мойта в най-ниската си точка на диференциала е 34 см. Най-вероятно толкова ти трябват за преминаване на коловоза.
                                Последно редактирано от GOLDY-Владиан Христов; 12-11-09, 18:43.
                                LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X