Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тестови полигон Авто Център "Голди"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тестови полигон Авто Център "Голди"

Първоначално публикуван от keiin Преглед на мнение

Колега,1-во би ли се изразл правилно по темата и след това давай акъл на модераторите/а не в послепис с извинение/!!!
    И,другото,Мерцедеса може да мине и ще мине но,не е по джоба ти!
    минаването се доказва със най-малко със снимков материал, за предпочитане с клипче
    а ако вече е минАл, извинявам се за спама - пропуснАл съм го

а, и кога трябва да го плати Стефан? преди да мине или след това че не се разбира от тези запетайки?

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
      минаването се доказва със най-малко със снимков материал, за предпочитане с клипче

а, и кога трябва да го плати Стефан? преди да мине или след това че не се разбира от тези запетайки?
      Я пак???
      Пак не припалвам за какво става въпрос?
      Имах предвид че ако има желание да види ML-а как минава може да сложи някой лев!
      Та и от твойте запетайки нищо не разбрах...
      Те т'ва е Баце...

Коментар

Освен това отдавна е доказано че проходимостта изобщо не е пропорционална на цената.

Ама и на тоя точно МерцЕдес изобщо предназначението не му е това. Така че няма да учуди никой ако не мине.

Виж някоя правилна G-класа ще си мине и ще си пее. Демек проблема не е и в марката.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Освен това отдавна е доказано че проходимостта изобщо не е пропорционална на цената.

Ама и на тоя точно МерцЕдес изобщо предназначението не му е това. Така че няма да учуди никой ако не мине.
          А ако мине?
          Пак ли ще се смята за асфалтовия джип?
          Те т'ва е Баце...

Коментар

Става маи някакво заяждане.

Коментар

А ако мине? Пак ли ще се смята за асфалтовия джип?
              Може и да мине. Въпросът е колко пъти ще може да го направи и на каква цена ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Все пак си мисля че завода пройзводител не е чертал напразно и не са мислили около 2000 човека само за окаяването ей така!
                Всеки пише за неговия джип че е най-добър!
                Аз не защитавам моя нито някой от форума-пиша за джип който е доказал качествата си на пътя-защо не и извън пътя!
                Те т'ва е Баце...

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi

Я пак???
                  Пак не припалвам за какво става въпрос?
                  Имах предвид че ако има желание да види ML-а как минава може да сложи някой лев!
                  Та и от твойте запетайки нищо не разбрах...
                  Колега keiin,
                  Струва ми се припалвате повече, от колкото е необходимо. И дете със школник ако трябва ще мине оттам веднъж дваж... Трудно ще убедите всички тук, че МЛ-а се чувства най-комфортно в калта и гората и че в такива условия се позиционира и осмисля най-добре неговата експлоатация.

Да, ползването на такава машина на подобни терени намеква за едни финансови възможности, но реално едва ли нещо повече...

Коментар

Ок.
                    Колега Yaro,аз не се заяждам.
                    А и не съм имал и за занимание да се заяждам!
                    Та???
                    Финансово погледнато-какво?
                    Всеки е набил много пари по джипа си.
                    Те т'ва е Баце...

Коментар

Все пак си мисля че завода пройзводител не е чертал напразно и не са мислили около 2000 човека само за окаяването ей така!
                      Всеки пише за неговия джип че е най-добър!
                      Аз не защитавам моя нито някой от форума-пиша за джип който е доказал качествата си на пътя-защо не и извън пътя!
                      Колега, спорове кой джип е "по-, по-, най-" в този форум се разгарят периодично и нито един път досега не съм видял да са завършили с някакъв еднозначен резултат.

Такова животно "най-добър джип" просто не съществува. Иначе всички щяха да карат именно него.

Инженерите на производителя сигурно не са чертали напразно. Въпросът е какво точно са имали предвид като са чертали. В случая с ML-а не мисля, че е било джип за по-сериозен офроуд.
                      Не че е невъзможно да се кара в калта с нещо, което е мислено за съвсем друга употреба, но постигането на някакви резултати ще е за сметка на едни разходи ... А в крайна сметка тези разходи ще са просто безсмислени, защото други машини срещу далеч по-скромни вложения ще постигат далеч по-добри резултати.

Така че, няма нищо странно в това "джип който е доказал качествата си на пътя" да не се чувства в свои води извън него. Естествено, в пълна сила важи и обратното. Нека да си припомним баналната истина, често споменавана в този форум. Тя гласи: "За съжаление, пълно щастие няма" ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Така че, няма нищо странно в това "джип който е доказал качествата си на пътя" да не се чувства в свои води извън него. Естествено, в пълна сила важи и обратното. Нека да си припомним баналната истина, често споменавана в този форум. Тя гласи: "За съжаление, пълно щастие няма" ...
                        Да както и постоянно щастие няма-има само рядко...Все пак виждал съм доста джипа да гледат от горе/над полигона и да слизат до долу/но този поне опита.
                        Последно редактирано от Yaro; 31-03-08, 23:23.
                        Те т'ва е Баце...

Коментар

Защо не се срещнете на някоя слънчева поляна и докато станат пържолите може и да стигнете до консенсус

Коментар

Първоначално публикуван от Мравка Преглед на мнение
                            Защо не се срещнете на някоя слънчева поляна и докато станат пържолите може и да стигнете до консенсус
                            Напълно съгласен!
                            Доста джипки все още не го минават полигона,докато се пекат марулките може да побъбрим-а може и да заложим!
                            Те т'ва е Баце...

Коментар

Колега Keiin,за ML че не е за тази работа НЕ Е-категорично та ако ще гордият собственик да закара на поляната и механиците от AMG BRABUS и Mercedes или Mclaren на куп и два тира с части-е пак няма да стане G точка

А иначе това ми звучи като "я си представи че се подкваси" e нЕма

Има моменти когато И куфарчето с банкноти ни разочарова-такъв е живота

Ако някой помисли че се заяждам, объркал се е
                              sigpic УАЗ-452

Коментар

И,другото,Мерцедеса може да мине и ще мине но,не е по джоба ти!
                                Точно от такива глупости форума губи страшно много
                                sigpic УАЗ-452

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X