Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тестови полигон Авто Център "Голди"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тестови полигон Авто Център "Голди"

Ето резултата от днес

Коментар

Чакаме още снимки от Рио-то
      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
        Чакаме още снимки от Рио-то
        Ако намеря с кой да отида, че сам ме е шубе да не затъна, че няма кой да ме дръпне, а и няма кой да снима

Коментар

Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнение
          Ако намеря с кой да отида, че сам ме е шубе да не затъна, че няма кой да ме дръпне, а и няма кой да снима
          Викай Голди с теб, мисля че няма да откаже и ще ти покаже особеностите на полигона

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
            Викай Голди с теб, мисля че няма да откаже и ще ти покаже особеностите на полигона
            Оо, аз бях при него днес за преглед на ходовата част и той ми обясни къде е трасето. Предложи да дойде с мен, ама няма да го занимавам с моите глупости я
            Друг път - по-качествено.
            Да споделя малко за трасето - коловозите са доста дълбоки, като по коловозите минава нещо като река. Има няколко доста дълбоки калчища. Има едно мноооого голямо спускане, ама него го пропуснах, защото имаше много големи коловози и можеше да се спусна на долу по мостове
            В общи линии навсякъде беше кално

Коментар

полигона е страхотен, Голди ме е прекарвал през него в неговия нисан и нали по цял ден си стоя пред компа а джипа само по автомивки го карам, бягах бързо към реката да мия гащите
              V10

Коментар

Първоначално публикуван от keiin Преглед на мнение
                Все пак си мисля че завода пройзводител не е чертал напразно и не са мислили около 2000 човека само за окаяването ей така!
                Всеки пише за неговия джип че е най-добър!
                Аз не защитавам моя нито някой от форума-пиша за джип който е доказал качествата си на пътя-защо не и извън пътя!
                Аз пък смятам да мина със супер офф-роудъра си,че по него са мислили една сграда хора. Наляти са 550млн долара в разработката. Да не е някъв тъп УАЗ,това е „измислена“ машина. Да не ставаме смешни... А относно финансовите глупави изказвания,нямам думи. Да не разбунваме духовете,но искам да питам има ли някаква софт пътека? Като за AWD комби? Интересно ми е докъде ще стигне чудото на корейската техника. Че аз го хваля,ама все още си имам част скептицизъм... Нещо почнах да се съмнявам и в преценката си за наклони... А дали ще се качи на рампата за ъглите? Смисъл ъгълна на заход ми е 25 градуса,ама минималния. Отрстрани трябва да е повече-там е по-скосена бронята. Искам да видя дали поне Аудито ще мина... Така де. Да не съм напълно жалък,ъъъ смешен май беше думата. Гледна точка му викали...
                Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
                Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
                Volkswagen Bora AKL

Коментар

Първоначално публикуван от Dino Преглед на мнение
                  Аз пък смятам да мина със супер офф-роудъра си,че по него са мислили една сграда хора. Наляти са 550млн долара в разработката. Да не е някъв тъп УАЗ,това е „измислена“ машина. Да не ставаме смешни... А относно финансовите глупави изказвания,нямам думи. Да не разбунваме духовете,но искам да питам има ли някаква софт пътека? Като за AWD комби? Интересно ми е докъде ще стигне чудото на корейската техника. Че аз го хваля,ама все още си имам част скептицизъм... Нещо почнах да се съмнявам и в преценката си за наклони... А дали ще се качи на рампата за ъглите? Смисъл ъгълна на заход ми е 25 градуса,ама минималния. Отрстрани трябва да е повече-там е по-скосена бронята. Искам да видя дали поне Аудито ще мина... Така де. Да не съм напълно жалък,ъъъ смешен май беше думата. Гледна точка му викали...

Идвай! Никого не съм върнал до сега.
                  LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                    Идвай! Никого не съм върнал до сега.
                    A на части връщал ли си или ще е за сефте?
                    Volkswagen Bora AKL

Коментар

A на части връщал ли си или ще е за сефте?

Всяко трасе трябва да е съобразено с машината. Не се притеснявай.
                      Известен съм с това, че пазя инвентара.
                      LZ1VMH

Коментар

А дали ще се качи на рампата за ъглите? Смисъл ъгълна на заход ми е 25 градуса,ама минималния. Отрстрани трябва да е повече-там е по-скосена бронята. Искам да видя дали поне Аудито ще мина... Така де...
                        Рампата до колкото помня е 30 градуса.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аудито, няма шанс.
                          LZ1VMH

Коментар

Знам за рампата,че е 30 градуса. Става дума,че отстрани бронята е доста по-прибрана,а ъгъла 25 е от центъра на колата-там е най-изхвръкнала бронята. Предполагам,че пред гумата е около 30 градуса. Тамън. А какво имаш предвид под „няма шанс“? Аз или Аудито? Задната гума пада доста под прага,за СУВ.

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                            Всяко трасе трябва да е съобразено с машината. Не се притеснявай.
                            Известен съм с това, че пазя инвентара.
                            Радвам се,че се съобразяваш с възможностите на машината,ама като гледам най-много да се поразходя по паркинга*. Просто това не е машина,затова... Иначе не мога да се оплача,но---> имам си едно наум.

* Не искам да кажа,че паркинга е разбит... Просто май това е максимума.
                            Последно редактирано от Dino; 08-11-09, 00:18.
                            Volkswagen Bora AKL

Коментар

Последно някой ще качи ли адреса на "гига трудният терен"

или само с гид се стига до там?

да се пробвам и аз с баба жипка
                              [SIZE=3][FONT=Arial Black][IMG]http://i199.photobucket.com/albums/aa290/BoomMudRacer/th11731.gif[/IMG]
                              [SIZE=4]
                              [/SIZE] [/FONT][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от mikluho Преглед на мнение
                                Последно някой ще качи ли адреса на "гига трудният терен"

или само с гид се стига до там?

да се пробвам и аз с баба жипка
                                Обади се на Голди, той ще те разходи и ще ти покаже особеностите на Рио то

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X