Вени, ти защо не дойде да покараш.........с мерцедес бях ма не с моя...., засега се возя/в черната Г-класа/ пък после ще карам.....като се науча
Поздрави и те чакаме да покараме....
До: Покана от Клуб off-Road TEAM Велинград с чеверме за 23и24.05
Искам да благодаря на организаторите за добрата организация и най- вече на Евгени Турбото!Разходката беше прекрасна и имаше от всичко.Останах ме много доволни и от вилата в която спахме ,чисто и уютно с добро обслужване.Снимките след малко.
Искам да благодаря на организаторите за добрата организация и най- вече на Евгени Турбото!Разходката беше прекрасна и имаше от всичко.Останах ме много доволни и от вилата в която спахме ,чисто и уютно с добро обслужване.Снимките след малко.
Мерси ама организацията е на всички.Аз и уаз67 се напънахме малко повече.Благодаря дано да ви е харесало.
Здравейте и от мен,аз сьщо бях там ядох ,пих и се веселих и ... ме увековечиха с тези прекрасни снимки.Надявам се и другите да си са изкарали чудесно.Благодаря на всички който бяха там и спомогнаха за това мероприятие!
Колеги да казвам,че много ме е яд няма смисъл но с тези снимки направо ме разревахте от мъка искрено се надявам скоро на една финансова инжекция и пак съм на линия с нов съединител,браво на всички изкаралисте страхотно.
Коментар