Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лека тренировка на Полигона

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лека тренировка на Полигона

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
    Организирай!
    Снимайте и някоя Витара къса база ако има под ръка
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Ми да дойда и аз да ми гледате сеира!!!

Къде е това място? Тъкмо ще си избера нови гуми!!
      Т5
      Crossrunner

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
        Снимайте и някоя Витара къса база ако има под ръка

Който иска да се пробва. Мястото не е страшно.
        LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от Haji Преглед на мнение
          Ми да дойда и аз да ми гледате сеира!!!

Къде е това място? Тъкмо ще си избера нови гуми!!

Те гумите свършиха! Криза е. Но за пробата идвай при мен. Ще те тествам.
          LZ1VMH

Коментар

Влади, поздравления за препядствията и терените които намираш. Тестовете и сравненията на тях позволяват на всеки един от нас да добие реална преценка за възможностите на различните машини и какви доработки могат да ги направят по добри.

Коментар

Който иска да се пробва. Мястото не е страшно.
              С удоволствие, само да имам път към София с Витарата
              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

... Мястото не е страшно.

Поздрави!
                Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение

Поздрави!

Еее, стига де! Надали се притесняваш. Това вече сериозно!
                  Къде ли не съм те прекарвал....
                  LZ1VMH

Коментар

А оня ръб, където се полага да слизаш в неизвестността 45-50 градуса надолу с видимост 45-50 градуса нагоре, в небесата, де...

Поздрави!
                    Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                      А оня ръб, където се полага да слизаш в неизвестността 45-50 градуса надолу с видимост 45-50 градуса нагоре, в небесата, де...

Поздрави!

Този ръб е лесен! Ти да знаеш какъв съм намерил сега... За сега само два пъти съм го минал, много е сташен. Съчетан е с леки завойчета покрай дървета. Страшно майсторско е мястото. Станко и Трол са минавали от там, те да споделят. Мястото е за моторджии и лично съм гледал как поне половината не могат да минат.
                      LZ1VMH

Коментар

Вчера Влади ми показа гърбиците.Монтерото мина с лекота първата бабуна, но втората му се опъна и не можа да изкачи.За сметка на това Черока ми счупи главата- винаги съм приемал този модел като малко по-"едро" СУВ-че заради лъскавата визия и екстрите, с които е наблъскано.
                        Реалността, обаче се оказа друга- освен, че на асфалта набира като ракета, там където моята джипка не можа да се изкачи, осмака издрапа със съвсем леко пребоксуване.
                        Респект.
                        08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
                          ....
                          Реалността, обаче се оказа друга..... осмака издрапа със съвсем леко пребоксуване....
                          Варилок, куадрадрайв и разни други такива думички от които не разбирам ама все около "големите индианци" ги споменават ....та може и да има малки разлики от СУВ до СУВ
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Този ръб е лесен! Ти да знаеш какъв съм намерил сега... За сега само два пъти съм го минал, много е сташен. Съчетан е с леки завойчета покрай дървета. Страшно майсторско е мястото. Станко и Трол са минавали от там, те да споделят. Мястото е за моторджии и лично съм гледал как поне половината не могат да минат.
                            Мдаа още си пускам понякога клипчетата от въпросното катерене с маневри между дърветата.. супер е , а наблизо имаше и едни деренца много готини..(дето си загубих багажника)
                            Кога ще минем пак от там? сега е по-сухо и с по-малко листата, може би всеки (къс)жип ще се качи,а пък е голям кеф маневрирането с газ между дърветата!
                            Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
                              Вчера Влади ми показа гърбиците.Монтерото мина с лекота първата бабуна, но втората му се опъна и не можа да изкачи.За сметка на това Черока ми счупи главата- винаги съм приемал този модел като малко по-"едро" СУВ-че заради лъскавата визия и екстрите, с които е наблъскано.
                              Реалността, обаче се оказа друга- освен, че на асфалта набира като ракета, там където моята джипка не можа да се изкачи, осмака издрапа със съвсем леко пребоксуване.
                              Респект.

Направих ти добри тестове, сигорно си се изкефил. Всеки случай имаше учудена визиономия.
                              LZ1VMH

Коментар

Направих ти добри тестове, сигорно си се изкефил. Всеки случай имаше учудена визиономия.
                                Физиономията му си стоеше все така учудена и час по-късно
                                Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                                Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X