Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За 04.01.09.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За 04.01.09.

Тази последната снимка беше много забавна,тези твоите приятели как почнаха да спорят малко им остана да се збият.И принципно спора беше забавен кое Ауди вървяло повече то се видя,за мен последното се доказа геройски

Коментар

то аз сега май пак ще мръдна до горе да покараме малко сноуборд,дано през работните дни е по-спокойно а впрочем за границата на "харда" питайте тези хора по пътя за х.Кумата или Алеко..
      Последно редактирано от трол; 05-01-09, 12:19.
      Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
        то аз сега май пак ще мръдна до горе да покараме малко сноуборд,дано през работните дни е по-спокойно а впрочем за границата на "харда" питайте тези хора по пътя за х.Кумата или Алеко..
        Приятна разходка И внимавай,че може да има доста хардаджий на горе

Коментар

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
          Тази последната снимка беше много забавна,тези твоите приятели как почнаха да спорят малко им остана да се збият.И принципно спора беше забавен кое Ауди вървяло повече то се видя,за мен последното се доказа геройски
          Да, единя за това спореше. Това май е снимка точно преди критичната ситуация. Боя щеше да стане защото единя копаеше, а другия само дуднеше отстрани .

ПП. Виждам, че и на вашата разходка не е било безинтересно.
          Георги Гатев

Коментар

А, добре сте си поиграли. Що не звъннахте да се докатеря и аз с паркетника. Оня ден ми беше малко.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              А, добре сте си поиграли. Що не звъннахте да се докатеря и аз с паркетника. Оня ден ми беше малко.
              требваше да те оставим в реката, щом ти е било малко

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                требваше да те оставим в реката, щом ти е било малко
                Е кво. Щях да викам трактор. ъъъ, ако намеря де. Поне кръчмата беше горе-долу близо, та нямаше да се мре от бяла смърт поне.

Ама се бях окантарил като първи селски идиот, а!?!? 2 метра по-назад, и си бЕх у реката.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Е кво. Щях да викам трактор. ъъъ, ако намеря де. Поне кръчмата беше горе-долу близо, та нямаше да се мре от бяла смърт поне.

Ама се бях окантарил като първи селски идиот, а!?!?
                  a, идеално си беше бре, ама си забравих апарата в джипа, когато дойдох да бутам

като карахме в едно от селата , някъде в Чуйпетльово май беше, имаше един трактор, от тези старите с големи задни гуми и малки предни, и си викам ей го де е трактора, но после се замислих че сигурно нямаше да стигне там, дето стигна Голди със SUV-a

Коментар

Ама се бях окантарил като първи селски идиот, а!?!? 2 метра по-назад, и си бЕх у реката.
                    Е чак пък трактор,ако трябва винаги ще ти помогна

Коментар

Днес на Витоша беше не много по-различно...само 2 жипа и един голф на хижаря от Планинарска песен дето беше закъсал при Офелийте та го дръпнах до хижата, а той щедро почерпи бобец,бира и чайчетаА впрочем Нено там дето се пуснахме снощи за 20 мин. днес се качвах 2 часа!
                      Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Ех на колко Г-та е помогнал Трола.Пък най-се кефя с някакви коли куатро,парттайм фултайм и още много думички,като се помислят за джипове и се намятат в калта,снега или пясъците...ма да сме здрави ние с гайдите....
                        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Здравеите колеги.мисля,че Г-то си е доста проходимо ама това на снимката няма гуми.Незнам кой джиб може да покаже нещо с такива гуми. Наистина само с блокажи нестава.Аз съм имал такова и знам какво може с гуми и блокажи
                          тел.0878908334-ИВО:roll:

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
                            Днес на Витоша беше не много по-различно...само 2 жипа и един голф на хижаря от Планинарска песен дето беше закъсал при Офелийте та го дръпнах до хижата, а той щедро почерпи бобец,бира и чайчетаА впрочем Нено там дето се пуснахме снощи за 20 мин. днес се качвах 2 часа!
                            Умирам от яд че неможах и аз да дойда,прябваше да се правя на работник че ако мине шефа ще стане беля.Сега вече сериозно сменях си виското че моито нали беше му станало нещо и постояно си бучеше,а сега с новото е страхотна тишина и все едно джипа тръгна повече

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                              нещо не схващам.... на клипчето е друго G
                              Да де пак G и пак същиа трактор
                              нема да се фалиме оно се види и само се фали

Коментар

Естествено че е проходимо... ама и пичовете с аудитата бяха минали доста.. а пък с мен имаше и един рейсър със сиера дето си караше през дълбокото на мръсна газ и се представи блестящо-нито веднъж не го дърпах...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X