Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За 04.01.09.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За 04.01.09.

Мислим да се поразходим някаде около Софето.Които иска да предлага на каде да хванем

До: За 04.01.09.

може около люлин планина

Коментар

Може.Митко ми се обади и предложи едни хубави трасенца около Вакарел.

Коментар

аз см за само кажете кога и къде ще се ходи и колко ще тръгваме и от къде

Коментар

Ами 10:00часа на ОМВ на Цариградско Шосе

Коментар

колко джипа сме

Коментар

Без теб сме три джипки

Коментар

Ако искате може и по лозенската планина
                Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Ми утре сутринта на място като се саберем ще решим от каде да минем

Коментар

Сега е много сняг тук при нас така че ако идвате се подгответе
                    Последно редактирано от Близнаците; 03-01-09, 22:44.
                    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Моята разходка приключи чак сега след доста приключения.Но за тях ще разкажа след малко

Коментар

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
                        Моята разходка приключи чак сега след доста приключения.Но за тях ще разкажа след малко
                        за час от разходката тролчето ми разказа,малко след теб ни настигна и нас и там бяха едни лебедки едни приключения а уж излязохме до витоша само за по една чорба.хиляди благодарности на Жоро за съдеиствието,сигурно още щяхме да се дърпаме

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
                          за час от разходката тролчето ми разказа,малко след теб ни настигна и нас и там бяха едни лебедки едни приключения а уж излязохме до витоша само за по една чорба.хиляди благодарности на Жоро за съдеиствието,сигурно още щяхме да се дърпаме
                          Брат аз го оставих да се забавлява и си тръгнах,но стигнах само до Бояна и един колега ми звънна,че закъсали с две Аудита S6 куатро.И от там пак на горе каде се бяха пъхнали щом като закачам едното да го дърпам и стигам по нагоре и спирам.Абе щом и мен ме бутаха за да тръгна,но се качихме всияки успещно.И пак се срещнахме с Тролчето и продалжихме да се забавляваме

Коментар

Днес първо направих ме разходка около Вакарел но тя беше доста снежна.С обущара хванахме някакво негово тракче но то ми се видя като непочистената магистрала и аз реших да се метнем в едно дере,то добре се метнахме в дерето но то нямаше изход и от там лебедката моят приятел ни извади и двамата.И понеже на него му се видя много снежно реши да се откаже.И от там аз реших да продалжа на някаде и по едно време получих смс и кои да е Тролчето.И се чухме и решихме да отидем до Витоша и какво да стане аз героят си карам на задно и хоп в канафката,хаиде пак лебедката.Тъкмо тръгнах и след малко едно момче приятел на Тролчето закъса и то хаиде пак лебедката,там се видях с колеги от форума и благодаря на единя с Реинча не му ззапомних ника,тои се опита да спре движението докато извадим Фронтерата.И от там само приключения.

Коментар

Снимки?

Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X