Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хард в Приморско 20-22.12.08

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Хард в Приморско 20-22.12.08

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
    Съгласен! Ама на хард се ходи с багажник пълен с колани а отпред трябва да има едно нещо като макара, лебедка му е името.
    Е аз съм софтаджия. Питах преди разходката дали да идвам без лебедка.
    Твоята отпреде колко либри е?
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Пращайте още снимки.Наистена доста добре се получи."А за следващия път по-малко джипки и по-подготвени".Всичко хубо ама това изказване не ми хареса.Аз като не съм много подготвен някой да ме е дърпал.То не е само да караш и кът конете само напреде настрани не.Не става само с каране трябва и акъл.И кът не е толкова подготвена пак става.Пък ко сте казали семкаджиите няма да идваме.
      [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
      [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
      [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
      [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнение
        Пращайте още снимки.Наистена доста добре се получи."А за следващия път по-малко джипки и по-подготвени".Всичко хубо ама това изказване не ми хареса.Аз като не съм много подготвен някой да ме е дърпал.То не е само да караш и кът конете само напреде настрани не.Не става само с каране трябва и акъл.И кът не е толкова подготвена пак става.Пък ко сте казали семкаджиите няма да идваме.
        Не те дърпаха, ама не се и пробва да минеш интересните участъци. Разходката не беше хард, беше по скоро софт с лирични отклонения. На всички места можеше да се заобиколи.
        Хора, Джорджо мина трасето на задно. Е, не се буташе сам в л@йната, като нас. На истинска хард разходка няма обиколни пътища. Там без лебедка, яки гуми и прежалена джипка нямаш работа.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
          На истинска хард разходка няма обиколни пътища. Там без лебедка, яки гуми и прежалена джипка нямаш работа.
          Mалко Спам Адаш ще ми позволиш ли да те цитирам за в бъдеще
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
          тел.088четири 9едно9 4нула4
          -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
            Mалко Спам Адаш ще ми позволиш ли да те цитирам за в бъдеще
            Разбира се. Аз не откривам топлата вода.

Коментар

Разбира се. Аз не откривам топлата вода.
              Защото вече я откри:
              Ти остави това. Днес какво стана. Значи влизам в банята. Там има две врътки, една синя и една червена. Винаги съм се чудел за какво е червената. Днес реших да проверя. Завъртам и ..., о.... Чудо! Потече топла вода. Открих я!! Открих топлата вода. Ама си мисля дали няма да мога да направя някакъв механизъм на синия кран, та когато студената вода минава през механизма с някакви хидромотори и виско съединители и дифузиране на потока да може да се стопля че да не ми се налага да ползвам тоя червения кран. Дали ще стане, а?
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Следващото каране ще е истинско продължително и по неизпробвани пътища като на места дори няма и такива. Затова никой да не ми се сърди, но неподготвени коли няма да взема с нас. Тази разходка беше много приятна карах през цялото време на бързи и се вряхме в калта нарочно, колегите да не се сърдят но представите ми за Хард трасе са други. Митак ти компенсираш липсата на лебедка с големи гуми, просвет и мощност, не слагам твоята машина при не подготвените с 12 000Lb като моята и става луноход.

Казвайте сега кога искате да щурмуваме Жеравна от към Елените и да преспим там?

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                  Следващото каране ще е истинско продължително и по неизпробвани пътища като на места дори няма и такива. Затова никой да не ми се сърди, но неподготвени коли няма да взема с нас. Тази разходка беше много приятна карах през цялото време на бързи и се вряхме в калта нарочно, колегите да не се сърдят но представите ми за Хард трасе са други. Митак ти компенсираш липсата на лебедка с големи гуми, просвет и мощност, не слагам твоята машина при не подготвените с 12 000Lb като моята и става луноход.

Казвайте сега кога искате да щурмуваме Жеравна от към Елените и да преспим там?
                  Що не вземете да се забиете в Котленския балкан, примерно към Злостен? Говедото, когато беше говедо, а не арабска панаирджийска сергия, ни е прекарвало напреко през билото по пътя на говедата дето пасат там свободно и се движат по някакви пътечки само по едно, че дугото може да се катурне в дерето, 11 човека с 800кг инвентар без да се запъне, без лебедки, без полиспасти, без нам ти кви си лиготии - само със задкормилно устройство. Много ми е интересно докъде ще изкара двуместната сергия сега в този си вид. Айде със здраве професионалистите.

Коментар

Вече има тема по въпроса:
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...363#post566363

Коментар

Повече снимки няма ли да се качвът.

Коментар

Първоначално публикуван от DEDRITUS Преглед на мнение
                        Що не вземете да се забиете в Котленския балкан, примерно към Злостен? Говедото, когато беше говедо, а не арабска панаирджийска сергия, ни е прекарвало напреко през билото по пътя на говедата дето пасат там свободно и се движат по някакви пътечки само по едно, че дугото може да се катурне в дерето, 11 човека с 800кг инвентар без да се запъне, без лебедки, без полиспасти, без нам ти кви си лиготии - само със задкормилно устройство. Много ми е интересно докъде ще изкара двуместната сергия сега в този си вид. Айде със здраве професионалистите.
                        Искаш да ме убедиш че тая джипка когато беше сток е по проходима отколкото сега с две лебедки, два блокажа, истински гуми, истинско окачване и истински мотор.... )))
                        Само с едно задкормилно устройство. Да не я е карал Худини бре .
                        Когато Явор я взе тая джипка беше едно голямо комби с повишена проходимост. Сега има малко места през които не може да мине ако не сама то с помоща на оборудването си. Да не говорим че може спокойно да поеме още по сериозни гуми от тези. Ама щом казваш че задкормилното е решаващо ще трябва Явор да ходи на курсове. Яворе марш на курс, виж хората какво правят, ти с лиготии се занимаваш....
                        Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                        Вече има тема по въпроса:
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...363#post566363
                        Яворе, страхотна разходка сте си подготвили. Аз не се чуствам подготвен за нея. Ще си прекарате страхотно.
                        Последно редактирано от Джамбазов; 21-12-08, 13:49.

Коментар

Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнение
                          Повече снимки няма ли да се качвът.
                          Ще има снимки, като си взема картата от Добри
                          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Искаш да ме убедиш че тая джипка когато беше сток е по проходима отколкото сега с две лебедки, два блокажа, истински гуми, истинско окачване и истински мотор.... )))
                            Само с едно задкормилно устройство. Да не я е карал Худини бре .
                            Когато Явор я взе тая джипка беше едно голямо комби с повишена проходимост. Сега има малко места през които не може да мине ако не сама то с помоща на оборудването си. Да не говорим че може спокойно да поеме още по сериозни гуми от тези. Ама щом казваш че задкормилното е решаващо ще трябва Явор да ходи на курсове. Яворе марш на курс, виж хората какво правят, ти с лиготии се занимаваш....

Яворе, страхотна разходка сте си подготвили. Аз не се чуствам подготвен за нея. Ще си прекарате страхотно.
                            Няма да ми се налага да те убеждавам. Преди се използваше като експедиционен и всички които са се возили са свидетели. Да не говорим, че има снимков и видео материал. Говедото никога не е било и не се е използвало като високопроходимо комби. Специално тази модификация е разработка за пустинята и се води troop carrier - армейско изпълнение. Сега мисията и е друга - да продава. Поради тази причина е добре и другите да са "подготвени". Понеже познавам Явор съм убеден, че и с Панда 4х4 да беше дошъл пак щеше да се оправи така че точно него на уроци може да не го пращаш.

Коментар

Първоначално публикуван от DEDRITUS Преглед на мнение
                              Няма да ми се налага да те убеждавам. Преди се използваше като експедиционен и всички които са се возили са свидетели. Да не говорим, че има снимков и видео материал. Говедото никога не е било и не се е използвало като високопроходимо комби. Специално тази модификация е разработка за пустинята и се води troop carrier - армейско изпълнение. Сега мисията и е друга - да продава. Поради тази причина е добре и другите да са "подготвени". Понеже познавам Явор съм убеден, че и с Панда 4х4 да беше дошъл пак щеше да се оправи така че точно него на уроци може да не го пращаш.
                              Какво прави тази модификация "разработка за пустинята" и "армейско изпълнение" ? Това си е стандартна тойота дженерал спецификация. Тойота не произвежда специално машини за някой а просто различни спецификации, тези които в България ги спрягат за пустинни и армейски са просто дженерал спецификация.
                              Не е въпроса дали ще минеш или не, а за колко време. То можеш за два месеца и да разглобиш колата, да я пренесеш на части зад локвата и там да си я сглобиш, ама не е оправдано като една лебедка ще те дръпне за 5 минути.
                              Не можеш да ме убедиш че на разходка като вчерашната щеше да вървиш с нас с неподготвената тойота без гуми с нашето темпо без да те теглим. Тази тойота неподготвена на мокро няма шанс заради масата си. А и двигателя по твое време беше друг.

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                                Ще има снимки, като си взема картата от Добри
                                Ами отивай събуждай го и я вземай.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X