Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лек поход до тъжа.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лек поход до тъжа.

Днес решихме да пробваме пътя до тъжа от към априлци.
    бяхме три машини.Злой с патрола .моя милост с паджеро.и Тишо с вранглера.
    запасихме се с провизии и нагоре.

До: Лек поход до тъжа.

Минахме три преспи почти на ход.но поредната ни озори.след неколкократни опити вранглера мина.аз след него но патрола потъна.
    То затова и сме и тръгнали.
    дъжда и не мислеше да спира.

Коментар

Стигнахме почти до върха.Но последващата преспа ни върна в действителноста.беше поне 3-4 метра дълбока.проходима но няма смисъл при положение че щеше да ни отиде деня .а и бяхме вече мокри и умрели от студ.

Коментар

Отказахме се от яденето в балкана.като стигнахме по на ниско вече можеше да обядваме и закусваме.то и слизането беше интересно по прекия път.който знае за какво става на въпрос.доста стръмен.и като се вземе в предвид че вранглера загуби всякакви спирачки слизането беше интересно.то не че и аз имах някакви де .
        само Злой беше изправен.

Коментар

Колега добри снимки и хубава разходка но в тези снегове няма каране.Даже и на лебедките им е тежко съчувствам ви.И при нас беше така преди 10 дни към връх Баташки снежник.Като забием в преспа и няма вадене че и дървета нямаше.
          sigpic

Коментар

Разходка се получи много готина, и за поредния път затверди една аксиома: ГУМИ треба, ГУМИ Щото моите са "рошаво изглеждащи" сликове.
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
              Разходка се получи много готина, и за поредния път затверди една аксиома: ГУМИ треба, ГУМИ Щото моите са "рошаво изглеждащи" сликове.
              Аз се чудех защо ви няма на състезанието в Лазарово а вие се борите с преспите
              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

все ми го хвалят този маршрут и ще го минем тези дни но по обратния път

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X